Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik internetes társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik internetes társkereső oldalt használjátok komoly kapcsolat keresése miatt? Amit a mai napon tapasztalatam döbbenet, én lennék a bolond? Mi lesz így a jövőben? Nem lesz család?

Figyelt kérdés

Adott egy internetes társkereső applikáció. Telejesen érthetően kiírtam hogy csak és kizárólag komoly kapcsolatot keresek.

Lett is párom, azaz 'Match' ahogy mondják.

Majd kérdezi a fickó hogy én tényleg komoly kapcsolatot keresek e? Komolyan gondolom?

Írtam neki hogy igen. Egy éjszakás kalandok nem érdekelnek.

A társam keresem nem szex partnert.

Majd bunkó módon elköszönt, még ő volt megsértődve, hogy akkor köszöni szépen a lehetőséget...

Ez lenne a jövő? Ha mindenki csak egy kóbor numerát akar, és senki nem keres komoly kapcsolatot... Hogyan lesznek családok? Esetleg gyerekek?

Ki hol keres komoly kapcsolatot?

Kezd elegem lenni nőként, hogy bármelyik társkereső applikációra regisztrálok, csak szexet akarnak.

2024. máj. 19. 21:50
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
71%

Ezek a netes oldalak és appok csak a nagyon jól kinéző (és mellette intelligens + normális személyiséggel megáldott) embereknek valóak. A többi nőnek és férfinak csak szívás és szenvedés az egész + önbizalom totál lerombolódása. Higgyétek el, hogy élőben kell ismerkedni. Koncert, valami igényesebb szórakozóhely vagy bármi. Kiülni a Margit-szigetre egy pokróccal az egyik barátnőddel, dumálgatni, valami rágcsálót enni, aztán lehet, hogy odajön valami normális csávó értelmesen ismerkedni. Vagy túrázol egy barátnőddel és 2 csávó (szintén túrázók) elmennek mellettetek és leszólítanak. Ilyesmi szituációkból is lehet párkapcsolat/szerelem.

A tesóm nyert a génlottón, én nem igazán (férfi vagyok és nem valami fú de jó pasi), szóval szívok én is a neten, már nem is érdekel az egész, másfél hónapja be sem léptem egy pillanatra sem egy társkereső appra és oldalra sem.

2024. máj. 20. 00:14
 32/46 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudom... Te valószínűnek tartod? A házasságot sok év után lehet, hogy az tartja össze, de hogy már így is indulna? 🤔 Hogy lehessen CSOK-ot felvenni? De akkor meg erre is hogy (és hol) választják ki a célszemélyt? Milyen alapon nyomatják az egyik (sok) nőnek, hogy szigorúan csak szex, a másiknak meg ezt?
2024. máj. 20. 00:20
 33/46 anonim ***** válasza:
69%
31, élőben nem jönnek oda ilyen szituációkban. Vagyis koncerten, szórakozóhelyen (bebaszva) persze igen, de ott megint 99%, hogy csak szex... Máshol meg idegenek nem foglalkoznak egymással, max néznek. Baráti köre pedig nem mindenkinek van olyan, hogy időről időre újabb potenciális jelöltek kerüljenek be.
2024. máj. 20. 00:25
 34/46 anonim ***** válasza:
0%
31 neeee, nem akarok rágcsálót enni
2024. máj. 20. 00:30
 35/46 anonim ***** válasza:
0%
XDD rágcsálnivalóra gondoltam természetesen
2024. máj. 20. 00:31
 36/46 A kérdező kommentje:

ma 00:14

Illúzió amit írsz. Olyan csak a filmekben létezik, hogy pont akkor azon a napon és pillanatban, valaki odajön mialatt te piknikezel. Max egy csöves, aki 100 forintot kunyerál. Ez a szomorú igazság.

2024. máj. 20. 00:55
 37/46 anonim ***** válasza:

Gyertek le ide falura, jött most egy olyan zombi drog hogy este kóvályognak tőle, tuti le fognak szólitani vagyis tarhálni.

"van agy szá cigid buszjegyre kéne"

Nálam mindig van cigi ilyen esetekre, a kis zöld petárdára pont rá lehet húzni a töltős cigi papirt meg jó gyorsan tudok futni is.

2024. máj. 20. 01:44
 38/46 anonim ***** válasza:
100%
36, pontosan, élőben, ismeretlenként már csak ilyen próbálkozások vannak 🙁
2024. máj. 20. 01:48
 39/46 anonim ***** válasza:
55%

Amúgy én élőben simán odamennék ismerkedni egy számomra ismeretlen nőhöz, de az a baj, hogy annyira szét van alázva ez a műfaj a sok lehúzó/részeg/csöves/beteg/skizo stb. ember által, hogy egyből nagyon erős prekoncepcióval élne az illető velem szemben (joggal), ami miatt óriási hátrányt kell behoznom. Pedig full normális egzisztenciám van, rendezett életkörülményekkel. Szóval egy tök hülye helyzetben talalnám magam, meg hoznám a másikat is (mit gondolhat? "Jaj ne már, pont egy jöttmenttel fogok leállni?" Stb.)

Gondolj bele, még tüzet kérni egy azonos neműtől is krindzsnek számít, már ott gyanakodnak az emberek, nemhogy valaki ismerkedni akarjon...

2024. máj. 20. 03:34
 40/46 anonim ***** válasza:
71%

Hát nem nagyon tudok segíteni csak tapasztalatot leirni. Húszas éveim elején évekig voltam fent badoon és tinderen, rengeteg kretenbe belefutottam, többnyire csak szexet akartak. Már szinte feladtam amikor véletlenül bele botlottam egy pasiba a tinderen. Először vaccilaltam hogy jobbra vagy balra huzzam.. De olyan igényes volt a képe és barátságosan mosolygott rajta, így jobbra húztam és egyből párba álltunk mert ő már hamarabb jobbra húzott. Ma már a férjem és nagyon szerencsésnek érzem magam hogy ratalaltam. Ha nincs a tinder valószínűleg soha nem találkozunk mert 50 kmre laktunk egymástól.

Szóval szerintem ne add fel. Arra jók ezek az appok hogy sokkal több lehetőséged van, sokkal több embert megismersz ami szuper mert kicsi az esélye hogy álmaid ferfia a szomszédban lakik. Szexre hajtók meg mindegyiken vannak szerintem, ezzel nem tudsz mit csinálni, azzal tudod kiszűrni ha nem mész bele az ilyen szexchates jatszmakba és minimum a negyedik randiig nincs szex. Persze ez sem garancia mert vannak kitartó pasik, de sajnos ez van.

2024. máj. 20. 05:51
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!