Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha 30 éves nő létemre bevonulok katonának?
Figyelt kérdés
Most volt egy szerelmi csalódásom. Kioffolt egy nálam 8 évvel fiatalabb srác. Nekem nagyon bejött meg komolyan akartam vele, de neki csak arra kellettem volna aztán veszekedtünk és szakított. Csinos, vonzó nőnek tartanak. Életem a testépítés, meg a túrázás, utazás stb. De régi álmom, hogy katona lehessek. Belevaló csajszi vagyok, és büszkén mondhatom, hogy jobb fizikumom van mint néhány pasinak. Eddig jellemzően a 35+ korosztálynak meg a huszonéves srácoknak jöttem be. Nem gáz ez az egész? Mármint nem leszek túl “ ijesztő” a pasiknak? Vágyom már egy kapcsolatra.2024. máj. 16. 01:15
52/63 anonim válasza:
50. Aha. valószínűleg nem véletlen szedik le.
53/63 A kérdező kommentje:
2024. máj. 19. 13:13
55/63 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz, ha kipróbálod magad katonaságban. Anno sorkatonai szolgálatom alatt már voltak szép számmal katona nők mindenféle korosztályban. Nagyon helyes és rátermett nők voltak!
Így utólag már bánom, hogy nem maradtam, pedig nem egy utolsó helyen szolgáltam. Szerintem ki tudnál ott teljesedni.
Sportolói ambícióidhoz és eredményeidhez gratulálok, és csak így tovább! 💪🏻✌️🙂
56/63 anonim válasza:
Kár, hogy már nem látni fotóid, kíváncsi lennék mostani formádra, mert a női testépítés nagyon látványos szerintem! 💪🏻✌️😍
57/63 anonim válasza:
Privátban meg nem meri elküldeni🤣
58/63 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Pár órás időkorláttal tettem ide ki. Privátban minek küldözgessem? Nem szeretnék ilyen gyakoris alakokkal írogatni… köszönöm.
2024. máj. 22. 00:02
59/63 anonim válasza:
Kár! Pedig szuper Nő lehetsz! 😊💪🏻😍 Mekkora a karod?
60/63 anonim válasza:
✌️💪🏻💥😊
A nők is képesek nagyon erősek lenni. Detty Te is ilyen könnyen kinyomod a 100 kg-ot? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!