Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gáz ha 30 éves nő létemre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha 30 éves nő létemre bevonulok katonának?

Figyelt kérdés
Most volt egy szerelmi csalódásom. Kioffolt egy nálam 8 évvel fiatalabb srác. Nekem nagyon bejött meg komolyan akartam vele, de neki csak arra kellettem volna aztán veszekedtünk és szakított. Csinos, vonzó nőnek tartanak. Életem a testépítés, meg a túrázás, utazás stb. De régi álmom, hogy katona lehessek. Belevaló csajszi vagyok, és büszkén mondhatom, hogy jobb fizikumom van mint néhány pasinak. Eddig jellemzően a 35+ korosztálynak meg a huszonéves srácoknak jöttem be. Nem gáz ez az egész? Mármint nem leszek túl “ ijesztő” a pasiknak? Vágyom már egy kapcsolatra.
2024. máj. 16. 01:15
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
49%
Ez de beteg🤦
2024. máj. 17. 08:32
 42/63 anonim ***** válasza:
100%
32. Azért ne gondold, hogy annyira extrán imponáló, és emiatt összejönni akarnának veled. Jó, persze biztos sokaknak bejön, de nem jobban, mint bármi más. Én csak azért írtam privátban, mert egy fétisemhez előnyös lenne egy erős csaj. Mivel 100 kg alatt vagyok, így emelgetni meg sok mindent tudnál velem csinálni. Ha gondolod, írj, de úgysem fogsz. :D
2024. máj. 17. 10:41
 43/63 anonim ***** válasza:
Szerintem tipikusan a "hú,de férfias nő vagyok" típust erősíted.Közben kb röhejesek az ilyen nők a konditermekben,akik azt hiszik,ha emelgetik a hatalmas súlyokat,majd valakik lesznek a férfiak szemében.Eszed ágában nem lenne katonának menni,ha ez a 22 éves srác szóba állt volna veled és kialakult volna egy normális kapcsolat.És hidd el egyik férfi szemében sem leszel te több,csak mert katonaöv van rajtad.Ez egy nagyon nehéz,lemondásokkal járó hivatás,értelmes ember nem vonulna be soha.
2024. máj. 17. 15:57
 44/63 A kérdező kommentje:

Szerintem a mai lányok eleve rászorulnak arra, hogy férfias nők legyenek. Lassan a legtöbb srácot nekünk kell felszedni. Mindenki pótmamát keres. Tisztelet a kivételnek. Ha nem offol a srác akkor is bevonulnék, mert régi álmom. 😄 De elfogadom ha valakinek más a véleménye.

Utolsó! Miért gondolod, hogy normális ember nem vonulna be?

2024. máj. 17. 23:53
 45/63 anonim ***** válasza:
Majd rájössz ha kipróbáltad 🤷 Biztos csak hülyeségből akarnak ennyien lebeszélni róla, menj csak én azt mondom, minden ember a saját kárán tanul.
2024. máj. 18. 06:41
 46/63 anonim ***** válasza:
"A küzdők" egy nagyon jó film, érdemes megnézned.
2024. máj. 18. 07:01
 47/63 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább a sportot fejleszteném akkor,és kihoznám belőle a maximumot, indulnék versenyeken stb.

Katonaság egy más világ,teljesen más.Nem nőknek való,sőt senkinek se.

2024. máj. 18. 14:35
 48/63 A kérdező kommentje:
A sportot is fejlesztem. Nyertem pár súlyemelő versenyt, meg fogyis challengeket. Voltam is a helyi lap címlapján. Ének-tánc versenyeken is értem el helyezést, Tündérszépen is voltam. Nem szeretek vagánykodni, de nekem ez a része megvolt. Tiktokon is tevékenykedem, fotózásokat vállalok stb. Ez most egy olyan dolog amiben szívesen kiteljesednék. Rengeteg hobbim is van, szóval nem unaloműző hanem amolyan életérzésként fogom fel. ☺️
2024. máj. 18. 15:30
 49/63 anonim ***** válasza:
58%
Ordas nagy kamu vagy, nyilvánvaló 🤡
2024. máj. 18. 18:38
 50/63 A kérdező kommentje:
Aha nagyon.. Ha meg belinkelem az oldalaimat akkor meg leszedik a moderátorok. 😄
2024. máj. 18. 23:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!