Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gáz ha 30 éves nő létemre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha 30 éves nő létemre bevonulok katonának?

Figyelt kérdés
Most volt egy szerelmi csalódásom. Kioffolt egy nálam 8 évvel fiatalabb srác. Nekem nagyon bejött meg komolyan akartam vele, de neki csak arra kellettem volna aztán veszekedtünk és szakított. Csinos, vonzó nőnek tartanak. Életem a testépítés, meg a túrázás, utazás stb. De régi álmom, hogy katona lehessek. Belevaló csajszi vagyok, és büszkén mondhatom, hogy jobb fizikumom van mint néhány pasinak. Eddig jellemzően a 35+ korosztálynak meg a huszonéves srácoknak jöttem be. Nem gáz ez az egész? Mármint nem leszek túl “ ijesztő” a pasiknak? Vágyom már egy kapcsolatra.
2024. máj. 16. 01:15
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
100%
Már bizonyítva van hisz egy ideje vannak már női katonák. Alakulat függő az is hogy mennyire kell magad fizikailag odatenni az alapkiképzés után, ha szerencséd van te választod ki hova szeretnél kerülni főleg ha van hozzá illő végzettséged, ezen is gondolkozz el mert rengeteg szakterület van már nem arról szól hogy kapsz egy puskát meg nyomod a fekvőtámaszokat ha kell ha nem. Ez egy szakma, fejben ott kell lenni. Sok pozíció van ahol inkább eltunyulsz fizikailag vagy máshogy strapál le nem úgy mint egy túrázás vagy egy edzés.
2024. máj. 16. 10:30
 22/63 anonim ***** válasza:
100%
Amit most gondolsz a honvédségről, a valóság teljesen más lesz.. én semmi pénzért nem mennék vissza, pedig ajánlottak jó beosztást jó fizuval a mérnöki diplomámhoz de kizárt hogy egy ilyen romlott közegben vesztegessem a drága időm. Épp elég volt annó az a pár év, meg is bántam.
2024. máj. 16. 11:04
 23/63 anonim ***** válasza:
63%

"Szeretek kissé maszkulin lenni, de nyilván nálam tökösebb pasira vágyom. ☺️"

Ezért kellett egy 23 évesre kivetni a hálódat mi? 😅 Vicc... Inkább hagyd ezt az "álmot", ne ott akarj kipecázni magadnak vm k*ró-pajtit. Jelentést tudsz-e írni? Nem csak a tesizéről szól a dolog, jogszabályokat is be kell biflázni aranyom.

2024. máj. 16. 12:32
 24/63 anonim ***** válasza:
100%

Elárulom neked, hogy állami szerveknél már wc papír is alig van. Nálunk pl. fél évig nem volt. Tisztítószer nuku! Már a havi reprezentációs ktg. is le van állítva. Nincs pénz semmire. Ellenben ahogy a 21es írja, ha betesznek irodába, akkor ott neked ülnöd kell és gépelni, telefont kapkodni, a felettesed parancsaira ugrálni, 12 felé szakadni. Tulképp idegi stresszben vagy nem fizikaiban. Szoros határidők és sok cseszegetés, az van. Sokan koppannak vm nyálas elképzelés miatt, mert nem azt kapják, amit elképzeltek.

Hja! És ha ott lephasznak, nincs nyívás és visszabeszélés, lenyeled, ha nincs is igaza a felettesnek, és még te kérsz bocsánatot 😅 Ezt is elviseled Erös Nő?

2024. máj. 16. 12:43
 25/63 A kérdező kommentje:
Az érettségin kívül majd a honvédség mellett gondoltam a közszolgálati egyetemet. Tiszt akarok majd lenni. Igen tudom tűrni a strapát. 60 kilómmal simán kinyomom a 100-at fekve. Mondjuk ez a genetika miatt is lehet, mert mikor duci voltam is erősebb volt a fizikumom. Hát na, így vagyok összerakva. A memóriám nagyon jó, anno 4-es , 5-ös lett az érettségim is és van 4 szakmám. Igaz azok nem relevánsak a honvédséghez. De nem kell aggódni rengeteg ismerősöm van mindenfele akik katonák. Remélem a Petőfibe kerülök. :))
2024. máj. 16. 14:27
 26/63 A kérdező kommentje:
Inkább ide írjatok skacok. Privátba nem válaszolok.
2024. máj. 16. 14:28
 27/63 anonim ***** válasza:
100%
Belevalóan lázmérőzhetsz, meg lézenghetsz majd egyenruhában. Szerintem ez szánalmasabb munka mint pl a vagyonőr.
2024. máj. 16. 14:38
 28/63 A kérdező kommentje:
Miért lenne szánalmas?
2024. máj. 16. 14:46
 29/63 anonim ***** válasza:
2024. máj. 16. 17:48
 30/63 anonim ***** válasza:
73%
Elárulom neked ez nem úgy van hogy te csak úgy döntesz hogy mész egyetemre🤣 Akkor mehetsz ha a leendő beosztásod megkívánja, és nem te döntöd el. Beleszólásod onnantól kezdve hogy katona leszel, nem lesz sokmindenbe. Te csak egy álmot kergetsz, a valóságban a honvédség az életképtelen semmihez se értő lúzerek gyűjtőhelye. Ja persze 50 kilósan 100 kilóval nyomsz fekve, max egy 100 kilós pali nyom téged, rajtad fekve😁
2024. máj. 16. 18:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!