Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy ilyen 30 éves nőről?
Figyelj, én csak egy darab nő vagyok, és nincs kollektív tudat meg ilyesmi, de BÁRMIBE, érted, a nevedre írom a lakásomat, esküszöm, de AKÁRMIBE lefogadom, hogy 1. Egy haver se kérdezi meg a haverja csaját első találkozáskor, hogy na és mit szerettél meg a haveromban? 2. Ha netán valamiért mégis, akkor egy nő se fog ilyen monológot lenyomni, hogy jaaa, mert olyan kis kedves, engem nem érdekel a pénz meg a külső…
Úgyhogy ne kérdezz hülyeségeket, fektesd inkább magadba azt az időt, amit itt töltesz trollkodással.
"nem érdekli hogy hogy néz ki hogy kicsit el van hízva és hogy keveset keres"
Nem tudom, mások hogy vannak vele, de én soha nem mondanék a páromról ilyet senkinek. Ha összejöttem vele, akkor nem találom rondának, és soha nem égetném be azzal, hogy másoknak így beszélek róla.
Illetve aki megkérdi, a barátjában mit lehet megszeretni, az sem lehet jó ember.
Most a kérdező leírta amire vágyik! Kövéren , csórón , idős férfikènt szeretne egy fiatalabb vékony nőt.
😅
A mai világban egy nő csak örul annak ha szennyben végre van egy normális férfi. Nem lehet még válogatni is ha végre egy tű van a szénakazalból.
Jobb nincs neki sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!