Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy ilyen 30 éves nőről?
Jobb kamu kérdéseket nem tudsz írni?
Ebből csak derült ki, hogy baràtaid sincsenek.
Nekem vannak. Férfiak és nők vegyesen, van akit pár éve ismerek, van akit az ovi óta. Egyikük sem lett fehérnemű modell, és nem véletlenül.
1. Egyiküket se látom olyan csúnyának, hogy ne lehetne párjuk, mert az én szememben már rég megszépültek.
2. Mindegyikről el tudom mondani, hogy miért lenne érdemes összejönni vele, mi az bennük, ami szerethető.
Van egy haverom, kb 200kg, de van vagy 2m magas is. Évekig hivatalban dolgozott, szerintem még a minimálbért sem érte el a fizuja, mégis volt csaja. Kvázi ő tartotta el. Azóta összeházasodtak és vettek egy közös ingatlant is (nyilván a srác már máshol melózik).
Ettől még fontos a külső, fontosak az anyagi dolgok, de azért nem kell mindent kisarkítani.
Párom is hasonló, mint az itt leírt férfi. Fiatalabb vagyok nála 8 évvel, nem vagyok elhízott, közepesen szépnek mondanám magam.
Azért vagyok együtt vele már 7 éve, mert ő a lelki társam, a szellemi partnerem, nagyon sok nehéz helyzetből már kilábaltunk közösen és számíthatunk egymásra. Hasonló a világképünk, hasonló az érdeklődésünk, hasonló a végzettségünk, nekem ezek a fontos dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!