Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha 30 éves nő létemre bevonulok katonának?
Figyelt kérdés
Most volt egy szerelmi csalódásom. Kioffolt egy nálam 8 évvel fiatalabb srác. Nekem nagyon bejött meg komolyan akartam vele, de neki csak arra kellettem volna aztán veszekedtünk és szakított. Csinos, vonzó nőnek tartanak. Életem a testépítés, meg a túrázás, utazás stb. De régi álmom, hogy katona lehessek. Belevaló csajszi vagyok, és büszkén mondhatom, hogy jobb fizikumom van mint néhány pasinak. Eddig jellemzően a 35+ korosztálynak meg a huszonéves srácoknak jöttem be. Nem gáz ez az egész? Mármint nem leszek túl “ ijesztő” a pasiknak? Vágyom már egy kapcsolatra.2024. máj. 16. 01:15
31/63 anonim válasza:
No aztán privátba miért nem válaszolsz? Nem tudod megvédeni magad a veszélyes gyakorisoktól, nincs fegyvered, vagy hadsereged, hogy visszaverd a kemény támadásukat?
32/63 A kérdező kommentje:
Nem támad engem senki. Még nők is írtak, hogy ismerkednének.😂 Szerintem meg igenis sok embernek imponál, ha valaki katona. 😜
2024. máj. 16. 19:56
33/63 A kérdező kommentje:
Hát pedig 160 centi 60 -70 kiló között mozgok, és igenis kinyomom a 100 kilót.😮💨
2024. máj. 16. 19:56
35/63 anonim válasza:
30 éves nőként 22 éves férfira vágytál? Úristen...másnak ennyi idősen már biztos egzisztenciája,jobb esetben egy stabil élethelyzete van,te meg azt se tudod milyen szakmát válassz.Ha azért akarsz katona lenni,hogy ott majd férfit fogjál,nagyon gondold át,mert ez mindenről szól,csak arról nem.Neked is felkéne nőni,mert te se 30 évesként gondolkozol.
36/63 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint fiatalos vagyok. Köszi a bókot.🥰 Hát a huszas srácoknak igencsak a zsánere vagyok. Jó mondjuk ennek a palinak volt előttem egy kis tini kapcsija ami megviselte. Ezt mondjuk megértem. De attól még lèteznek normális huszonéves srácok. Bocsi ha nekem a fiatalabbak tetszenek. Nem mindenki szeretne single apukákkal lenni. ☺️
2024. máj. 17. 00:15
37/63 A kérdező kommentje:
Am meg nem a katonaságnál akarok kifejezetten pasit fogni. Meg ez nem is arról szól. Most magamnak akarok bizonyítani meg azoknak akik gyengébbnek hiszik a nőket, hogy igenis én meg tudom csinálni. Más iszik meg szexelget én addig edzek és fejlesztem magam, hogy a maximumot kihozzam abból ami van. 🫡
2024. máj. 17. 00:18
38/63 anonim válasza:
Süt az írásodból a megfelelési kényszer, a komplexusok miatti kompenzálás, mindezt nyakon öntve némi "pick me girl" utánérzéssel. Szerintem neked elég erős önértékelési problémáid vannak (mint sokan másoknak is), így az én javaslatom egy önismereti út lenne a számodra, amit kezdhetsz a pszichológiai 1x1 elsajátításával vagy egyenesen terápiával egy szakemberrel.
(Nem kötekedésből írom, szerintem tényleg szükséged lenne rá, hogy lehiggadj kicsit, végig gondold az életedet és azt is, hogy milyen irányba szeretnéd folytatni külső elvárásoktól mentesen.)
39/63 A kérdező kommentje:
Pick me girl.😂😂😂 Legjobb barátnőm pszichológus és köszönöm szépen minden héten összeülünk. Akinek van egy egészséges önbizalma az valahogy mindig megkapja, hogy kompenzál. A súlyomat kompenzáltam az edzéssel valóban. Azóta figyeltek fel rám a pasik is. Ha én valamivel nem voltam elégedett azon mindig változtattam. Nem mindenki nyafog. Van aki cselekszik. Egyedül magamnak szeretnék megfelelni. Hogy ha vége a katonaságnak is elmondhassam hogy Detty megcsinálta… Egek… Hát most kell megtudjam, hogy önbizalomhiányos vagyok. 🫡
2024. máj. 17. 01:50
40/63 anonim válasza:
Közeli hozzátartozók nem véletlenül nem szoktak ismerősöket kezelni... Nekem mindegy, a te életed, de ha annyira frankó lenne, mint ahogy itt bizonygatod, nem a gyakorin várnál megerősítést vadidegenektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!