Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gáz ha 30 éves nő létemre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha 30 éves nő létemre bevonulok katonának?

Figyelt kérdés
Most volt egy szerelmi csalódásom. Kioffolt egy nálam 8 évvel fiatalabb srác. Nekem nagyon bejött meg komolyan akartam vele, de neki csak arra kellettem volna aztán veszekedtünk és szakított. Csinos, vonzó nőnek tartanak. Életem a testépítés, meg a túrázás, utazás stb. De régi álmom, hogy katona lehessek. Belevaló csajszi vagyok, és büszkén mondhatom, hogy jobb fizikumom van mint néhány pasinak. Eddig jellemzően a 35+ korosztálynak meg a huszonéves srácoknak jöttem be. Nem gáz ez az egész? Mármint nem leszek túl “ ijesztő” a pasiknak? Vágyom már egy kapcsolatra.
2024. máj. 16. 01:15
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
42%

Kérdező !

Engem is betalálnak az ilyen hülye gyerekek. Az okát sem értem miért. Én néha attól félek, hogy ennyi idősen igazából lejárt a szavatosságom és jut ami jut. Valószínűleg a semmi vagy olyan férfiak akik lelkileg betegek, nem kellenek a kutyanak se nyilván nem ok nélkül, elváltak és rám terheli az összes pénzügyi/ lelki baját/ vállalhatatlanul rondák. Hetek óta azon agyalok, hogy mi legyen a kiugrási stratégia ebből az élet helyzetből. És közbe meg betalálják az ember lányát az ilyenek is, mint a te eseted és a maradék kedve/ onbizalma is elmegy.

2-es: ha régen jóképű voltál biztos most is az vagy ilyen nincs . Mi az igazi bajod ?

2024. máj. 16. 02:14
 12/63 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem pont a katonaság az, ahol még inkább leöntik magukat a férfiasság mázával, de belül gyengék. Ha ott ismerkedsz, akkor lehet, hogy pont emiatt nem fogod kiszúrni, hogy lelkileg egx éretlen gyerek.
2024. máj. 16. 06:27
 13/63 anonim ***** válasza:
51%

Tuningolod is az autód kérdező?

Gondolom megy akkor egy ECU eprom írás is, vagy régi adagolósnál a hullámos tárcsa cserék, blokk vetemedés ellenőrzés, stb.

De ha egy mezei megfelelési kényszer vezérli csak az életed, ne csodálkozz, ha nem találsz sosem egy igazi társat....

Te nem társat keresel, hanem egy dugópajtit, akin tudsz uralkodni, és felnéz rád, mint férfira.

Nem lesz 1szerű.

2024. máj. 16. 06:35
 14/63 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyenel illúzióid a honvédségről, 5 évet lehúztam. Se jobb férfi se jobb nő nem ettől leszel. Nem akarlak lebeszélni ha érdekel próbáld ki, de nem leszel GJ Jane.
2024. máj. 16. 07:34
 15/63 anonim ***** válasza:
100%

Akkor most régi álmod, vagy csak az "offolás" miatt durcizol? Csak mert ez egy komoly hivatás ám és ne dedelgess romantikus álmokat a katonaságról. Ez nem Hálivúd. Én a rendőrségnél vagyok, itt is nyakon vágják a népet, ha nincs begondolva az ing, ferdén áll a sapka, de ez mind kismiska a katonasághoz képest. Ott olyan parancsuralmi világ van, hogy elképesztő! Ide-oda rendelgetnek, tologatnak, lemész a határra, nem alszol napokig, stb. És a fizetes se egy nagy szám, ha nem kerülsz be egy igazán zsíros pozícióba, de az vagy évek munkája vagy protekció.

Szóval csak azért, hogy bebizonyítsd, hogy te igenis jó nő vagy, meg érsz annyit, mint egy 20on éves kiscsaj, azért inkább ne. Hisztis nők oda nem kellenek. Amúgy meg mit vagy meglepve, egy nálad 8 évvel fiatalabb gyerektől mit vártál? Minden ujjára jut egy csaj, miért épp te kellenél neki? Lehet jó csajnak tart, de nincs is meg a kémia!

35/N

2024. máj. 16. 07:58
 16/63 anonim ***** válasza:
100%

Fontold meg amit a 15-ös írt. Durva, de igaz.

14 voltam

2024. máj. 16. 08:09
 17/63 anonim ***** válasza:
58%
Katona hölgyek 2 éven belül mennek szülni, a nagy többség. Természetesen katona apukától😬 Szinte mind.
2024. máj. 16. 08:19
 18/63 A kérdező kommentje:
Nyugi nem kell félteni. Bírom a strapát. Pasikkal dolgozom szinte csak. Az edzőterem ahova járok szinte a családom. Nem egy pasival megbírkóztam már. A fizikumom igencsak jó, a beszolásokat meg tudom kezelni. Simán vetekszem 23-24 éves elhízott teen mom-okkal. Nem mindenkinek életcélja kölyköket potyogtatni. Szeretek kissé maszkulin lenni, de nyilván nálam tökösebb pasira vágyom. ☺️
2024. máj. 16. 10:03
 19/63 anonim ***** válasza:
100%
Vedd figyelembe ha bevonulsz és nem tetszik, nem fogsz tudni leszerelni az idióta veszélyhelyzet miatt, rengetegen így ragadtak bent a rendszerben..
2024. máj. 16. 10:08
 20/63 A kérdező kommentje:
Nem is szeretnék leszerelni. Be akarom bizonyítani, hogy egy nő is megállja ugyanúgy a helyét a honvédségnél. Míg más nők féltik a körmeiket addig én nem. 😜
2024. máj. 16. 10:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!