Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik már kicsit idősebbek, ti úgy látjátok nehezebb ma társat találni, mint mikor ti voltatok fiatalok?
20.
És 31 évesen még ezt a stílust nyomod? Menő vagy a többi menő között, arany tesókám.
21
Már elegem van ebből a sok töketlen fizetéses meg pénisz méretes kérdésből. Nyilván egyiknek sem volt semmi köze nőhöz, különben tudná, hogy egyik sem számít igazán.
Lehet, hogy durván fogalmaztam, de a lényeg ott van benne, csak az nem érdekel. 27 éves koromig nem volt nőm és akkor sem hittem, hogy a csóróságom az oka. Nem az volt, más, de megoldottam. Szobát béreltem és szar kocsim is volt, mégis lett nőm, még nekem is! Több ponton is megbukik az elméletetek, ez a fizetés dolog csak egy szar duma, amivel nyugtatod magad, hogy eltereld a figyelmet a valódi problémáról, ami nem a pénz, hanem mondjuk a negatív kisugárzás. A pénz csak egy eszköz, ha pénzed van több lehetőséged van, de ne hidd már azt, hogy csak a kőgazdagoknak van nőjük. Egy csomó minimálbéres embernek van kapcsolata, akkor hogy? Hát úgy, hogy rendben van önmagával és az önbizalom vonzó! De aki ilyen fizetéses kérdést tesz fel, hát el tudom képzelni milyen lehet valójában. Én sem állnék vele szóba, ha nő lennék.
22.
Akkor a vidámkodó, állandóan poénkodó hajléktalan is lehet a nők álma, csak mert"jó kisugárzás?" Áááájdontinkszó.
23.
Lehet, a szintjén lévő másik hajléktalan nővel. Miért ne lehetne?
A másik baj, hogy nem a saját szintjükön nézelődnek az emberek, hanem jellemzően fentebb. Ami meg azt jelenti, hogy a nőnek kellene lentebb adnia, de miért is? Fordított esetben a férfi sem adná lentebb, nem? De. Szóval van egy pár dolog, amit itt az emberek nem értenek és amíg ezeket nem teszik rendbe fejben addig nem is lesz nőjük. Ezt meg meg kell fejlődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!