Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik már kicsit idősebbek, ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik már kicsit idősebbek, ti úgy látjátok nehezebb ma társat találni, mint mikor ti voltatok fiatalok?

Figyelt kérdés
Én inkább csak férfiaktól hallottam ezt, de közülük sokan azt mondták, hogy régebben nem volt ennyi szingli ember és az elvárások sem voltak ilyen magasak. A szocializmusban nem voltak nagy különbségek az emberek közt anyagilag, külsőre meg műveltségre igen, de nem volt ez a nagy nyomás, hogy most mennyit kell keresni, az alatt nem tekinthető férfinak valaki. Meg az emberek nem voltak ennyire mobilisak, mindenki a saját környezetében mozgott és ott igyekezett párt találni húszas éveiben.

2024. máj. 8. 13:29
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
42%

40+ vagyok, a gyerekeim 16-21 között vannak.

Egyáltalán nem látom, hogy most nehezebb lenne. Pont múlt héten mosolyogtam azon, hogy a strandon (élményfürdőben) pont ugyanúgy működik, hogy a fiúk odaadobják a labdát a lányokhoz. 😊 Olyan kis cukik voltak, kis suták, vihogtak összevissza, de azért csak eljutottak a számcseréig. Azóta meg pittyeg a kölkök mobilja éjjel kettőig. 😅 Szerencsére idén senki se érettségizik.

Ráadásul ott az internet, a mobil, WhatsApp, Tinder, stb. A mai tinik külsőre is sokkal igényesebbek, a fiúk is. (Havi egy dezodor, egy hajformázó, arcápoló, egy vagyonba' van anyának...)

A bezzeg régenre annyit, hogy anyám se most fiatal, 3 éves voltam, mikor elváltak a szüleim. Anyám persze ismerkedett újra, és nagyon emlékszem egy veszekedésre közte meg a nagyi közt, hogy ne akarjon olyan férfival tovább ismerkedni, aki anyagilag nem támogatja. Ma már egyikük se él. De ez a bezzeg régen egyáltalán nem állja meg a helyét. Akkor is többet kellett villantani, mint hogy lóg valami a lábad között.

Az egyetlen valóban jelentős különbség, hogy akkor mire volt elég egy átlagfizetés. Aki kicsit is szorgalmas volt meg odafigyelt a pénzére, tudott a családnak otthont teremteni. Ma meg...hagyjuk is.

2024. máj. 8. 16:23
 12/25 anonim ***** válasza:
22%
Találni könnyebb, csak inkább megtartani nehéz.
2024. máj. 8. 17:25
 13/25 anonim ***** válasza:
91%
33 vagyok és már most más a felhozatal. Amikor tizen-huszonéves voltam nem volt ennyi mentálisan zokni, gyógykezelet ember mint ma.
2024. máj. 8. 20:04
 14/25 anonim ***** válasza:
36%
Mivel nem keresek, igy a mostani helyzetet nem ismerem. Csak azt tudom, hogy az én fiatal koromban sem volt könnyű. Olyan, aki nem akart komolyat, vagy éppen csak egy alkalomra kellettem volna, olyan volt bőven. Vagy nős pasik, akik egy kis újdonságra vágytak. A korombeliek többsége irtózott az elköteleződéstől. Több mint 3 évig jártam egy sráccal, még a távlati terveiben sem szerepelt a házasság. És ez még érthető is volt, hiszen akkoriban lehetetlen volt önálló lakáshoz jutni. Egy fiatal pár élete több évtizedes lemondással telt.
2024. máj. 12. 18:04
 15/25 anonim ***** válasza:
57%
4. ahogy írod! egy nagy sznob versengésé alakult a társ keresés .. Mindenki bőven a szintje felett akar mást, mind anyagilag mind kulsoleg mint vegzettsegben. Regebben nem volt gáz ja autoszerelo ,pék,raktaros,pincér,komuves,festo stb volt a nő párja.. manapsag elitistat akar jatszani mindenki és kitunni a tomegbol.. elfelejtettek boldogok lenni az ember.
2024. máj. 12. 21:44
 16/25 anonim ***** válasza:
60%
Istenem, de szánalmasok akik azt hiszik hogy csak a csóróságuk miatt nincs nőjük. 🤣
2024. máj. 13. 13:22
 17/25 anonim ***** válasza:
77%

16.

De mondjuk az is hülye, aki szerint ez semmit sem számít. Vagy csak egy simán hazudik, ráadásul direkt.

2024. máj. 13. 13:27
 18/25 anonim ***** válasza:
0%

16-os vagyok, 17-re válaszolok.

31 éves férfi vagyok és már elnézést, hogy egy nő el mer várni egy olyan munkát, amivel el tudod tartani a családot, majd ha gyerek lesz. Hát tök alap az autó is, mert majd busszal rohangáltok az orvoshoz? Vagy mi? Komolyan mondom lehidalok ettől a sok töketlen “férfitól”. Ja és tök alap az is, hogy ne az anyáddal élj, 30 fölött ne kelljen már lábujjhegyen járni a házban. Ezek alap dolgok, amikor akkor is meg vannak egy férfinek, ha nincs nője. De persze a nő a hibás, mert nem áll le egy minimálbéres, buszozós, anyjával élő “férfival”.

2024. máj. 13. 13:34
 19/25 anonim ***** válasza:
61%

18.

Ha picit kifinomultabban trollkodnál, még komolyan is lehetett volna venni. Így sajnos megmarad felesleges trollkodásnak. Na, sipirc vissza a Holdra, holdkövet gyűjteni.

2024. máj. 13. 13:49
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
19, hallod, nekem 8, ti vagytok pu.ci nélkül nem én! Én csak nevetek ezen a sok töketlen csávón, ahogy sajnáltatják magukat mert semmire se valók és a nők, persze a fullosak le se kakálják őket! További jó szomorkodást, nehogy a kisujjadat megmozdítsd!
2024. máj. 13. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!