Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik már kicsit idősebbek, ti úgy látjátok nehezebb ma társat találni, mint mikor ti voltatok fiatalok?
40+ vagyok, a gyerekeim 16-21 között vannak.
Egyáltalán nem látom, hogy most nehezebb lenne. Pont múlt héten mosolyogtam azon, hogy a strandon (élményfürdőben) pont ugyanúgy működik, hogy a fiúk odaadobják a labdát a lányokhoz. 😊 Olyan kis cukik voltak, kis suták, vihogtak összevissza, de azért csak eljutottak a számcseréig. Azóta meg pittyeg a kölkök mobilja éjjel kettőig. 😅 Szerencsére idén senki se érettségizik.
Ráadásul ott az internet, a mobil, WhatsApp, Tinder, stb. A mai tinik külsőre is sokkal igényesebbek, a fiúk is. (Havi egy dezodor, egy hajformázó, arcápoló, egy vagyonba' van anyának...)
A bezzeg régenre annyit, hogy anyám se most fiatal, 3 éves voltam, mikor elváltak a szüleim. Anyám persze ismerkedett újra, és nagyon emlékszem egy veszekedésre közte meg a nagyi közt, hogy ne akarjon olyan férfival tovább ismerkedni, aki anyagilag nem támogatja. Ma már egyikük se él. De ez a bezzeg régen egyáltalán nem állja meg a helyét. Akkor is többet kellett villantani, mint hogy lóg valami a lábad között.
Az egyetlen valóban jelentős különbség, hogy akkor mire volt elég egy átlagfizetés. Aki kicsit is szorgalmas volt meg odafigyelt a pénzére, tudott a családnak otthont teremteni. Ma meg...hagyjuk is.
16.
De mondjuk az is hülye, aki szerint ez semmit sem számít. Vagy csak egy simán hazudik, ráadásul direkt.
16-os vagyok, 17-re válaszolok.
31 éves férfi vagyok és már elnézést, hogy egy nő el mer várni egy olyan munkát, amivel el tudod tartani a családot, majd ha gyerek lesz. Hát tök alap az autó is, mert majd busszal rohangáltok az orvoshoz? Vagy mi? Komolyan mondom lehidalok ettől a sok töketlen “férfitól”. Ja és tök alap az is, hogy ne az anyáddal élj, 30 fölött ne kelljen már lábujjhegyen járni a házban. Ezek alap dolgok, amikor akkor is meg vannak egy férfinek, ha nincs nője. De persze a nő a hibás, mert nem áll le egy minimálbéres, buszozós, anyjával élő “férfival”.
18.
Ha picit kifinomultabban trollkodnál, még komolyan is lehetett volna venni. Így sajnos megmarad felesleges trollkodásnak. Na, sipirc vissza a Holdra, holdkövet gyűjteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!