37 éves férfiként van még esélyem a 30-33 év közötti nőknél? Idősebbel nem szeretnék, esetleg 29 még belefér. Tartós kapcsolat a cél. Ti hogy látjátok?
Nem úgy vagyok incel csak úgy hogy nem voltam nővel egy jó ideje. Komoly kapcsolatot keresek. Nem minden incel toxikus és vall őrült képzeteket. Csak ennyi: cölibátusban vagyok sajnos hiszen nem találom társamat.
Talán vallási közösségben lelem majd meg, nem tudom.
Tartós kapcsolatra nálam biztos nem. Nem csak az incel miatt, hanem mert ennyi idős létedre csak nálad jóval fiatalabbakkal vagy hajlandó szóbaállni, és ha én most vagyok 32, akkor két év múlva majd kidobsz azzal, hogy túl öreg vagyok neked.
Kössz, de kihagynám, hogy 34 évesen öregnek tituláljon egy közel 40-es pasi, akinek én vettem el a szüzességét 37 éves korában.
4-es nem vagyok szűz, cölibátusban nem egész életemben vagyok csak pár éve. Lehet rosszul használtam a szót.
Amúgy a 32 éves társ nekem tökéletes lenne ha szeretne gyermeket és keresztény hitben szeretné nevelni.
Ha gondolod írj rám és egyeztessünk.
"Amúgy a 32 éves társ nekem tökéletes lenne ha szeretne gyermeket és keresztény hitben szeretné nevelni."
Azt hiszem kibújt a szög a zsákból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!