Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kapcsolatot el tudnál képzelni egy ilyen nővel?
Mindjárt 30 éves.
Molett alkat,minden nap sportól tesz magáért és számára fontos hogy ne otthon ülős típus legyen a másik.
Van munkája autója, külön él albérletben.
Szeret programokra eseményekre eljárni utazni
Évente 2 külföldi nyaralás neki kell
Őszinte,odaadó, figyelmes, házias,de elvárja,hogy a ffi is kivegye a részét.
Szükséges a pénz,de nem aranyásó
Fontos számára, hogy a ffinak legyen határozott elképzelése terve és célja,és tegyen is érte
51 kinek mi. A hajó kb akkora mint egy lakótelep....6 helyen kikötő, van rajt bőven étterem, élményfürdő meg minden is. Ez nem egy putri hajó volt.
Amúgy ez se 100 ezer volt 😅.
Minden évben megyek nyaralni, Kuba na az drága volt.
"Pl. nem rég voltam Amszterdamban, csak a szoba két éjszakára 140e forint volt"
Nem mindenki hotelben száll meg. Tavaly majdnem három hetet töltöttem Skóciában 8 különböző helyen megszállva 4 éjszaka kivételével igényes, jól felszerelt hostelekben, 4-6 ágyas hálótermes szobákban. Ebből a 140 ezer forintból nekem ott pl. 10-12 éjszaka kijött pedig az Egyesült Királyság nem éppen a legolcsóbb ország Európában. Előtte Portugáliában több, mint 14 nap szállás kijött ebből az összegből hasonló szálláson.
Ja, hát ha ilyen helyeken kéne megszállnom akkor el se indulnék. Azért annyi igényem van magamra, hogy egyedül legyek egy szobában, vagy max a csajommal ha épp van.
Így, ahogy te, lehet utazni fillérekből. Viszont ha én ezt bedobom egy nőnek, az kb ott pattint le. A nők nem ilyen utazásokról álmodoznak.
57
A fillérekből erős túlzás, ha valamennyire képben vagy vele, hogy mennyibe kerül az utazás mondjuk Skócián belül, ha nem arra "van igényem", - ahogy fogalmaztál, - hogy egy városban eltöltsek 2 éjszakát, aztán hazarepüljek.
Ha a párommal utazom, akkor én sem hostelben szállok meg, mert nyilván szeretnék kettesben lenni vele. Ha meg egyedül, akkor számomra úgy merül fel a kérdés, hogy X összeget tudok szánni egy utazásra, amiből kijön mondjuk vagy 4-5 nap egy hasonló árfekvésű hotelben, mint amit az amszterdami példádban írtál, vagy kijön kb. három heti szállás hostelben és magánszálláson kiadó szobában plusz egy 8 napi korlátlan utazásra érvényes vonatbérlet.
Számomra az, hogy nem egy-két várost látok a példa kedvéért Skóciából pár nap alatt, hanem rengeteg álomszép helyre eljutok három hét alatt, a plusz élmények miatt összehasonlíthatatlanul nagyobb minőségi különbség, mint az, hogy azok után, hogy reggeltől estig úton vagyok, egyedül alszom-e egy hotelszobában, vagy 2-3-4 másik nővel egy szobában egy hostelben.
De nyilván mindenki olyan szempontok alapján választ, hogy neki mik az elképzelései és a prioritásai, plusz nyilván mindenkinek más a komfortzónája. Szerintem egyik se jobb vagy rosszabb, csak más - mint ahogy egy hajóút is lehet valakinek szíve vágya, másnak meg rémálom.
Jajj 57 nem mindenki vágyik a flancra. Mindenki maga tudja.
Valahogy sose voltam másokkal egy szobában😅.
Én nem azért megyek nyaralni hogy a szálloda tökéletes legyen, hát ember...nem ott fogok ülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!