Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kapcsolatot el tudnál képzelni egy ilyen nővel?
Mindjárt 30 éves.
Molett alkat,minden nap sportól tesz magáért és számára fontos hogy ne otthon ülős típus legyen a másik.
Van munkája autója, külön él albérletben.
Szeret programokra eseményekre eljárni utazni
Évente 2 külföldi nyaralás neki kell
Őszinte,odaadó, figyelmes, házias,de elvárja,hogy a ffi is kivegye a részét.
Szükséges a pénz,de nem aranyásó
Fontos számára, hogy a ffinak legyen határozott elképzelése terve és célja,és tegyen is érte
21
A kérdésemre nem sikerült válaszolnod.
L ruhákat hordók
Van seggem mellem combom arányos vagyok van csípőm derekam,nem nem vagyok vékony,de kövér se
Nálam ezt jelenti a molett, húsis,de nem kövér
"Ez a bizonyíték, nem tudsz szöveget értelmezni?"
Akkor lenne "bizonyíték", amit írtál, és akkor lenne jogos a meglátásod a kérdezővel kapcsolatban, ha világon egyetlen nő sem lenne, aki molett, és magát molettnek tartja.
Nem az én szövegértési készségemmel van gond, hanem te vérzel el logikából, ha mindazt érvnek és bizonyítéknak tartod, amit írtál.
Lehetsz elfogult is és előítéletes is - szíved joga, - de számomra megdöbbentő, ha valaki ennyire nem képes logikusan gondolkozni és logikusan érvelni.
Ha itt és máshol az interneten nem akarsz ismerkedni akkor teljesen mindegy mit írsz magadról, csak várod hogy élőben megérkezzen az ideális férfi. Előben először úgyis az kell hogy külsőre tetszél, ott teljesen másképp működik minden.
Nekem sok lenne az évi 2 külföldi nyaralás, nem feltétlenül anyagilag csak egyszerűen nem lenne hozzá kedvem. Belföld meg a szomszédos és közeli országok az ok néha. Egy ilyen bemutatkozó alapján én nem ismerkednèk veled.
Utazásmániás és túlsúlyos, ez a kettő kizáró.
Az első azért, mert ha albérletben élek, akkor nem az az első, hogy nekem 2 külföldi utazás kell.
A második pedig azért, mert nem vonzó számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!