Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek, ti eltudnátok képzeln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, ti eltudnátok képzelni egy komoly kapcsolatot egy magas, izmos, szálkás, jóképű, jól ápolt, jól öltözött férfivel?

Figyelt kérdés
2022. dec. 28. 20:28
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
9 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha az illető ezek mellé még okos is, empatikus, figyelmes, akkor persze.
2022. dec. 28. 20:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
El, de sejtem te nem vagy az, vagy belűl van a gond. Mert ha tökéletes lennél nem kérdeznél ilyet.
2022. dec. 28. 20:29
 3/9 Ghgj ***** válasza:
100%
Naná, ha belsőleg hozza az elvártat. Mondjuk ha az megvan, az általad felsoroltaknak a fele sem kell ahhoz, hogy nyitott legyek rá. Igazából amit felsoroltál, az egy nagy semmi. :D
2022. dec. 28. 20:31
 4/9 anonim ***** válasza:
Csak ilyennek tudok.
2022. dec. 28. 20:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, most is ilyen párom van.

Mintha azt kérdeznéd, hogy el tudnánk-e képzelni, hogy milliárdosok legyünk. Ki a franc mondana ilyesmire nemet. Te nemet mondanál egy szexi, ápolt, szép, ízléses nőre?

2022. dec. 28. 20:36
 6/9 anonim ***** válasza:
58%
Igen. Olyannal viszont nem, aki nem tudja, hogy hogy működnek az igekötők.
2022. dec. 28. 20:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen, most is ilyen párom van; nem értem, ez miért kérdés nálad.
2022. dec. 28. 21:36
 8/9 anonim ***** válasza:
El, hozzá is mentem ☺️
2022. dec. 28. 21:40
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem! Egy kövér, bunkó, szőrös, erőszakos pasit akarunk, aki néha jól megver. Most komolyan mi volt a célod ezzel a kérdéssel? Látom feltetted férfiaknak is, csak nem értem...

Vágyakozni lehet rá, csak nem mindenkinek jár.

2022. dec. 29. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!