Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor a nők azt mondják hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor a nők azt mondják hogy nekik szálkás pasi kell aki nem "túl izmos" akkor testépítő helyett a helyi crossfit bajnokra gondolnak?

Figyelt kérdés
Mert a "nem túl izmos"ról mindig kiderül, h egy 180 cm-es 90 kilós 5% testzsírszázalékos crossfit menőt értenek rajta.
2019. jún. 21. 10:06
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
68%
Vagy csak arra, aki még nem 5-10 éve testépít, hanem csak 2-3 éve és még nem "túl izmos".
2019. jún. 21. 10:09
 2/30 anonim ***** válasza:
80%
En a magamreszerol az atletakra értem. Tornász, hosszútáv futok, illetve táncos alkat.
2019. jún. 21. 10:10
 3/30 anonim ***** válasza:
95%
Nem tudom, hogy mi az a crossfit, de én személy szerint a sima, vékony, izmos, sportos alkatot értem rajta. Nem azt, aki azért izmos, mert kifejezetten arra gyúrt, hanem azt, aki valamilyen fizikai tevékenység "mellékhatásaként" lett az. Lehet ez akár futás, foci, kosárlabda, vagy akár csak egy segédmunkás, aki téglákat pakol nap, mint nap.
2019. jún. 21. 10:10
 4/30 anonim ***** válasza:
65%
Én azt is, aki héba-hóba edz, nem idegen tőle a mozgás, de igen, a komolyabb sportolókat is. De tetszenek az inkább genetikailag vékony, szálkás srácok is. Amúgy senkinek semmi köze hozzá, nem fogok az ízlésemen változtatni azért, mert valaki(k)nek nem tetszik az, hogy egyeseknek nehéz elérni azt a külsőt, ami nekem tetszik. Akkor sem, ha minden nap virtuális lincselés van itt miatta.
2019. jún. 21. 10:24
 5/30 anonim ***** válasza:
59%

[link]

A 14-15%- os testalkatot nézd. Én erre gondolok ha nem túl izmosra gondolok. Talán kicsit még vékonyabra.

2019. jún. 21. 10:28
 6/30 anonim ***** válasza:
31%

Kb. olyan ez, mintha én azt mondanám, hogy nőben amolyan "csak" vékony, 165/48kg, vékony derék, formás mellek, feszes popsi, szép vékonyan izmos kéz, láb, vékony csukló, boka, térd. Tudjátok ez csak amolyan átlagos női külső, kb a lányok 5%-a ilyen. Szóval semmi extra.

A nők is "csak " a vékony, de izmos, atléta testalkatű férfiakra gondoltak, olyanokra akik a címlapon szerepelnek.

A slusszpoén meg az, hogy boldog-boldogtalan ilyenekről ábrándozik, az hogy ő kilométerekre van egy ilyen partnertől testileg, az már nem számít.

Viszont még ezek ellenére is azt mondom, hogy a férfiak köröket vernek rá a nőkre ha már a testalkatnál tartunk. Legalább a férfiak 80%-a még ha kötelezően is, de a konditermek rabja, már ritkaság olyan pasit látni, aki ne gyúrna. Ezzel szemben a nők testalkata, mármint a többségé, kritikán aluli.

Lehet bőszen nyomkodni a piros kezecskét.

2019. jún. 21. 10:29
 7/30 anonim ***** válasza:
95%

"Legalább a férfiak 80%-a"

Melyik párhuzamos univerzumban?

2019. jún. 21. 10:32
 8/30 anonim ***** válasza:
83%
#6 ezen felvisítottam😂Milyen 80%? Annyi inkább az elhízott, nem sportoló, a maradék 20% néz csak ki jól. Ja de persze pasiszemmel a sörhas meg a “mackós alkat” nem számít elhízásnak, az teljesen természetes állapot és akkor is járna minden napra valami bombázó nő. Kacc kacc.
2019. jún. 21. 10:40
 9/30 anonim ***** válasza:
82%
Én is azt látom hogy a férfiak 80%-a testépítő. A lángost és a sört építik be ezerrel most nyáron 😃 Viccen kívül szerintem kritikán aluli a férfiak nagy részének teste. Bár a nők nagy részének is. De a jó hír hogy így előbb kitűnhet az ember a sorból.
2019. jún. 21. 10:41
 10/30 anonim ***** válasza:
65%

"A slusszpoén meg az, hogy boldog-boldogtalan ilyenekről ábrándozik, az hogy ő kilométerekre van egy ilyen partnertől testileg, az már nem számít."

Nem vagyok kilométerekre az ilyen partnertől. Alapból vékony voltam genetikailag is, de évek óta keményen edzek már én is.

Az olyan férfiakkal, akik nekem tetszenek, nem az 50 kiló alatti anorexiás pszichiátriaszökevény nők vannak egy szinten, ez meg a másik. Hanem a felesleg nélküli, feszes, "van mit fogni"(NEM a túlsúlyos értelemben) , tehát jó mell-fenék-láb típúsú nők. De persze, ízlés dolga.

Erről beszéltem, senkinek semmi köze hozzá. Mindenki olyan partnert választ, amilyet akar.

Dühöngjétek csak ki magatokat nyugodtan, semmit nem értek el úgysem.

2019. jún. 21. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!