Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor a nők azt mondják hogy nekik szálkás pasi kell aki nem "túl izmos" akkor testépítő helyett a helyi crossfit bajnokra gondolnak?
A 14-15%- os testalkatot nézd. Én erre gondolok ha nem túl izmosra gondolok. Talán kicsit még vékonyabra.
Kb. olyan ez, mintha én azt mondanám, hogy nőben amolyan "csak" vékony, 165/48kg, vékony derék, formás mellek, feszes popsi, szép vékonyan izmos kéz, láb, vékony csukló, boka, térd. Tudjátok ez csak amolyan átlagos női külső, kb a lányok 5%-a ilyen. Szóval semmi extra.
A nők is "csak " a vékony, de izmos, atléta testalkatű férfiakra gondoltak, olyanokra akik a címlapon szerepelnek.
A slusszpoén meg az, hogy boldog-boldogtalan ilyenekről ábrándozik, az hogy ő kilométerekre van egy ilyen partnertől testileg, az már nem számít.
Viszont még ezek ellenére is azt mondom, hogy a férfiak köröket vernek rá a nőkre ha már a testalkatnál tartunk. Legalább a férfiak 80%-a még ha kötelezően is, de a konditermek rabja, már ritkaság olyan pasit látni, aki ne gyúrna. Ezzel szemben a nők testalkata, mármint a többségé, kritikán aluli.
Lehet bőszen nyomkodni a piros kezecskét.
"Legalább a férfiak 80%-a"
Melyik párhuzamos univerzumban?
"A slusszpoén meg az, hogy boldog-boldogtalan ilyenekről ábrándozik, az hogy ő kilométerekre van egy ilyen partnertől testileg, az már nem számít."
Nem vagyok kilométerekre az ilyen partnertől. Alapból vékony voltam genetikailag is, de évek óta keményen edzek már én is.
Az olyan férfiakkal, akik nekem tetszenek, nem az 50 kiló alatti anorexiás pszichiátriaszökevény nők vannak egy szinten, ez meg a másik. Hanem a felesleg nélküli, feszes, "van mit fogni"(NEM a túlsúlyos értelemben) , tehát jó mell-fenék-láb típúsú nők. De persze, ízlés dolga.
Erről beszéltem, senkinek semmi köze hozzá. Mindenki olyan partnert választ, amilyet akar.
Dühöngjétek csak ki magatokat nyugodtan, semmit nem értek el úgysem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!