Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor a nők azt mondják hogy nekik szálkás pasi kell aki
nem "túl izmos" akkor testépítő helyett a helyi crossfit
bajnokra gondolnak?
Megkérdezhetem kedves kérdező hogy te hol laksz ahol a nőknek csak a 180 cm, 90 kilós 5% testzsírszázalékos srácok jöhetnek szóba? Én Budapest mellett de a belvárosban sem ezt látom többnyire. Egy átlagos testű srác is ugyanúgy találhat magának szép barátnőt ha a körítéssel a lány elégedett.
2019. jún. 21. 10:50
Ritka az olyan, aki cross fit bajnok és 90 kiló 5% test zsírral. Szerintem egy 75-80 kilós sportos srác is lehet ugyanolyan vonzó, úgyhogy nem kell a végletekig eltolni ezt a külső, izom témát sem. Nézd meg hány meg hány focista milyen vékony és csak enyhén izmos, mégis mindnek jó alakja van. Azt pedig nem nehéz elérni rövid idő alatt, ha van hozzá akaratod, és alapból nem vagy alacsony, kövér típus.
2019. jún. 21. 11:09
#8 Csak szólok, hogy a sörhas és a mackós alkat az nem elhízás. Az utóbbi az ráadásul öröklött, nem lehet változtatni rajta. Lassan már mindenki elhízott lesz itt fent a gyakori alternatív női univerzumában, aki nem olyan, mint egy csontváz.
2019. jún. 21. 11:14
Amit az 5-ös linkelt azon a 10-15%-ot tartják jónak a nők többsége.
2019. jún. 21. 11:19
"Legalább a férfiak 80%-a még ha kötelezően is, de a konditermek rabja" - Csoportos órákon átlagosan a résztvevők minimum 90%-a nő, de még így sem mondom azt, hogy a nők 90%-a sportol, nagyon sok az elhízott ember, férfi és nő egyaránt, aki rendszeresen sportol, akár heti 1 alkalommal, azok férfiak és nők között is kisebbségben vannak azokhoz képest, akik nem, vagy csak elvétve.
2019. jún. 21. 11:22
Bírom az ilyen kérdéseket! Fiúk! Csavarhatjátok ezt a témát bármeddig! A lényeg: ha dagadék vagy nem lesz baratnőd! Vagy olyan nem aki vékony v sportos.
2019. jún. 21. 11:33
Szerintem az ilyen tipikus kopasz kidobó / verőlegényeket gondolják túl izmosnak, akik nincsenek leszálkásítva.
Persze ez egyéni dolog, láttam én már túl izmosnak nevezni itt olyan csávót is, aki az én mércémmel inkább normál testalkatú volt és nem izmos.
2019. jún. 21. 12:31
#16 Az ilyen tahók is megérdemlik hogy egyedül maradjanak, akik dagadéknak nevezik a kövér embereket!
2019. jún. 21. 13:08
Jó lenne már tisztázni, mit is jelent a sportos.
Gondolom a lányoknál ez az átlagosan sportos srác:
[link]
Ez a dagadt:
[link]
Itt meg a sovány, nyeszlett:
[link]
Ő egy sportos, csinos nő, akinek a fent belinkelt sportos pasi az alap:
[link]
Ő egy átlagos nő:
[link]
Ő pedig egy nagyon csúnya, gebe, ronda, fúúúúj kategória, az átlagos és sportos nők számára:
[link]
Ő pedig a duci kategória, a társkeresőkön virágnyelven, van egy pár kiló felesleg, vagy trendi elnevezéssel plus size:
[link]
2019. jún. 21. 13:36
Magyarország Európa legdagadtabb országa és a világ egyik legdagadtabb országa. Nincs ilyen, hogy már "mindenki" testépítő.
Ja igen, a kérdésre válaszolva az a nem "túl izmos", aki még csak nem régóta testépít, vagy pedig nem testépítő hanem más sportot űz, viszont aminek az aktív csinálása sok év alatt ugyanúgy kialakított nála egy sportos/szálkás alkatot.
2019. jún. 21. 14:16
Kapcsolódó kérdések: