Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor a nők azt mondják hogy nekik szálkás pasi kell aki nem "túl izmos" akkor testépítő helyett a helyi crossfit bajnokra gondolnak?
Akkor tisztázzuk már le azt, hogy melyig generációról beszélünk. Szívesen átadnám próbára a napi idő beosztásomat, aztán megnézném azt a szálkás sportos testet. 182cm vagyok, 85kg. Dagadt lennék? Kb. 10 percre sem állok meg egy nap, éjfél előtt sosem fekszem le.
Ne a 20 éves időmilliomos gyerekekkel kell itt jönni, meg a milliomos akárkikkel, akik havi 500EFt-ot költenek csak a testükre. Nem voltam rest, kiszámoltam egy napi étkezésemet, a kondi bérletet, a "táplálék kiegészítőket" és a járulékos költségeket, amiből kihozható a szálkás test 40 éves kor felett. Napi 8000Ft, és még vékonyan fogott a ceruzám. Ez 30 nappal számolva is 240EFt. Ebben még nincs benne sem a rezsi, sem az autó, sem semmi egyéb havi kiadás. Egy év alatt közel 2.5 millió forint a szálkás testért? Oké. Na és mi lesz a nyereménye ennek a csodálatosan szálkás testnek? Playboy lányok tucatjai fognak heverni a lábaim előtt? Nem kell, mert családom van.
Egészség? Most komolyan! Neeee, ne legyünk már élszentek, az egészség a kutyát sem érdekli ebben a kérdésben. Akkor mégis mi? Meg fognak nézni a nők? Húúúú de nagy dolog, aztaaaa...
Vagy esetleg menőzhetek a strandon, pumpálhatom az egóm? Kössz, nekem erre nincs szükségem. Akkor mi van még?
Hál' Istennek jó a genetikám, régen közel 15 évig tornásztam, így kb. egy év alatt "strandszezonos" testem lenne, ráadásul 40 év felett vagyok.
Jó lenne már bevallani, hogy ez a nagy izmozás az egóról szól, és arról hogy nagyobb eséllyel lehessen a nőket az ágyba vinni. Ha valamit kihagytam, azért bocsánat.
Rossz a matekod. Kondibérlet 10 ezer forint, tápkiegekre elég ha az alapokra költ az ember havi nagyon maximum 20 ezret, de inkább kevesebbet is lehet. Ha pedig 1350-1400 ft/kg-os csirkemellel, 40 ft/db-os tojással, 300 ft/kg-os rizzsel, 460 ft/kg-os zabbal és 450-500 ft/kg-os fagyasztott zöldbabbal számolok mint az étrendem alapjai legalább 80%-ban, akkor az az én 90 kilómmal is ez olyan 35-40 ezerből kijön egy hónapra. Vagyis olyan 60-70 ezer forint mindenestől.
Ja és persze ne dohányozz, drogozz, alkoholizálj, bulikázz, ne egyél szemetet, ilyenek, de ez remélem alap. Szóval a fenti 60-70 nem extra költés, hanem az életed része a szar életmód helyett (ami ugyanúgy pénzbe kerülne, de amit nem csinálsz).
# 19
Elég agybajos vagy, és kiforgatod mások szavait.
Számomra így néznek ki a dolgok:
Férfiak:
1. Vékony alkatú, szerintem jól kinéző srác: [link]
2. Átlagosan (=hobbi szinten) sportos, szintén jól kinéző srác: [link]
3. Komoly szinten sportoló srác, ez is jó: [link]
4. Túl izmos srác, nekem már nem tetszik: [link]
5. Átlagos srác, elmegy kategória: [link]
6. Puhos/kövér srác, nem tetszik: [link]
Nők:
1. Átlagosan vékony lány, csinos: [link]
2. Gusztustalanul vékony lány: [link]
3. Hobbi szinten sportos, formás, fitt lány, szerintem ez a legjibb: [link]
4. Komolyan izmos, sportos lány, ez is jó:
5. Átlagos testű lány: [link]
6. "Van egy pár plusz kiló" lány: [link]
7. Dagadt lány:
Ezek a képek az én ízlésemet tükrözik, meg azt, hogy én mit értek az alatt, hogy átlagos, vékony, sportos...stb.
Semmiképpen sem azokat az alkatokat, amiket te mutattál.
Ja, és változatlanul nem fogsz meggyőzni senkit, hogy változtasson az ízlésén, nem érsz el semmit.
Van egy 50 éves kollégám, 2 fiatal felnőtt gyereke van, a feleségével rendszeresen terepfutnak, és nem kis távokat. Látszik rajtuk a sport, egyikük sincs elhízva, egsészégesek, fittek.
Én 30-as nő vagyok, rendszeresen sportolok, de nem járok konditerembe, nem fizetek sok pénzt egy kondibérletre, túrázok, futok, és kihasználom az olcsó/ingyenes sportolási lehetőségeket. Nincs túlsúlyom, nem vagyok sovány, jól érzem magam így, a sport sok téren segít. Na most hasonló életmódot folytató férfival igazán remekül el tudnék lenni, és örülnék, ha olyan szerencsésen sikerülne társat találnom, mint ahogy a kollégám a feleségével egymásra találtak, hogy együtt sportolnak, támogatják egymást. Egy otthonülő csak visszahúz, és nagyon sokan csak nyafognak és keresik a kifogásokat, miért nem mozdulnak meg. Napi 1 óra intenzív gyaloglás, fél óra futás, egy kis saját testsúlyos edzés, esetleg venni egy gumiszalagot vagy egy pár kézi súlyzót és azokkal edzeni nem egy hatalmas anyagi megterhelés. De könnyebb beülni a számítógép meg a tévé elé.
Nekem azért tök érdekes, hogy mondjuk 20 évvel ezelőtt sokkal jobban mentek a párkapcsolatok, de a lakosság 10%-a sportolt valamit. Most meg a párkapcsolatok totál hulladékok, viszont mindenki a sportba menekül. Kezdem már azt érezni, hogy a sport sem más, mint egy agyon hypolt trendi pótcselekvés, sőt, aki azt mondja hogy bocsi, de nekem nem ad semmit, unalmas és ehelyett inkább kertészkedem, az már egyből egy dagadt nyomi.
Sőt, a mai sport sem az egészségről szól, hanem a külsőről, így egyenesen az egóról. A külső a beugró a "jó nők és a szuper hapsik" világába, így ha még haláli unalmas is a súlyzókat emelgetni, de csinálják.
Engem nem zavar ki mit csinál, csak már unalmas a "sportolók" nagyképűsége. Főleg a divatból sportolok, mert akkor minőségi p*ncikhoz/farkakhoz jutok kategória. Ja igen, még a sporthoz. Akkor mennyi ember sportolna, ha nem nőne az izom, csak az egészség növekedne?
Még az utolsó kérdésem: Minek az olyan izom, amit nem használunk életvitelszerűen? Gladiátoroknak az arénába? Minek fenntartani egy +20kg izmot, minek beleülni az irdatlan pénzt, ha nincs is értelme? Ja bocsi van, az egó pumpálása.
Nekem meg nincs szükségem az egóm pumpálására, nem ölök bele évi 1 milliót. Van családom, feleségem. Van pár hobbim, ami egy sem sport, gyakorlatilag 25 év sportolás után már egyáltalán nem szórakoztat egyik sem, ami meg igen, azt már nem tudom csinálni. Emellett nem vagyok dagadt, mert kiváló a genetikám.
Ha meg megnézzük, hogy melyik korosztályt és generációt érinti ez a sport láz, akkor meg kicsúcsosodik hogy a párkeresőket érinti 90%-ban.
# 27
Párkapcsolatban élek 6 éve, jól is érzem magam, mégis edzek. Nekem kellemes, nem unalmas, én szeretem.
Szerinted nem lehet egyszerre az egészség és a kinézet miatt is csinálni? :D
Lehet dumálni egóról, meg arról, hogy milyen magasztos az, aki nem sportol, de ettől én még jobban érzem magam a bőrömben önbizalmilag és egészségügyileg is, valamint azt sem fogom tagadni magam előtt, hogy nyilvánvaló, hogy a páromnak is jobban tetszik egy csinos, feszes, sportos test. De nyilván ettől primitív és egoista ember leszek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!