Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kapcsolatot el tudnál képzelni egy ilyen nővel?
Mindjárt 30 éves.
Molett alkat,minden nap sportól tesz magáért és számára fontos hogy ne otthon ülős típus legyen a másik.
Van munkája autója, külön él albérletben.
Szeret programokra eseményekre eljárni utazni
Évente 2 külföldi nyaralás neki kell
Őszinte,odaadó, figyelmes, házias,de elvárja,hogy a ffi is kivegye a részét.
Szükséges a pénz,de nem aranyásó
Fontos számára, hogy a ffinak legyen határozott elképzelése terve és célja,és tegyen is érte
29 offol
Nem egy beképzelt aranyáso vagyok aki lehúzzá a másikat
Sajat egzisztenciaval rendelkezem, tanultál, van munkám vannak hobbijaim, van saját autóm
Nekem nem a seggem alá lett oda rakva minden
Mindenért magamnak kellett megdolgozni
És szeretném élvezni az életet
Utazni nyaralni,mert nekem ez fontos
Fontos hogy legyen majd egyszer egy lakásom igen és 2 év múlva elkezdek rá gyűjteni,de a fiatalságomat nem hozza vissza semmi és bánni fogom 5 év múlva,hogy miért nem mentem nyaralni.
"Nyaralás" abból áll hogy szezon kívül megveszem a repjegyet 20e Ft oda vissza útra 3-4 napra megyek csak .
Legnevezetesebb látnivalókat nézem meg,emberekkel ismerkedek,helyi szokásokat tanulgatom
élteleket kóstolók
Mi baj az évi 2 külföldi úttal?
Nem kell 1 hétre meg 5*-os hotelbe menni.
Egy néhány napos külföldi út kijöhet 100ezerből.
#47 pontosan
Írtam is hogy 3-4 napos nap ami szezonon kívül sokat tudok spórolni a repjegyen
47 - Egy két napos belföldi wellness nem jön ki 100e forintból, ne viccelj már. :D
Pl. nem rég voltam Amszterdamban, csak a szoba két éjszakára 140e forint volt, az utazás költsége is legalább ennyi és az ott elköltött pénz még 200-300e között mozgott, egy főre. Semmi luxus nem volt benne, csak bejártuk a környéket.
Nem tudom, hogy ti hova utaztok 100e forintból, de gondolom milyen lehet. Max. ezeket az ócska buszos témákat tudom elképzelni, hogy ennyibe megállnak, de azok is neccesek.
Ezek az utazások olyanoknak valók, akiknek megvan az egzisztenciájuk. Aki albérletben él, kétlem, hogy nagyon tele lenne. Nekem, akinek megvan mindene és jól keres, érezhető lenne ez a dolog anyagilag. Két normális üdülés külföldön legalább 1.5-2.0 m forint, márha nem a putrit preferálod. A putriért meg nem mész külföldre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!