Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiúk eltudnátok képzelni komoly kapcsolatot egy profi testépítő nővel?
Figyelt kérdés
2023. márc. 30. 17:25
3/8 anonim válasza:
nem valószínű bár ki tudja meg kéne ismernem egyet de válaszolva nem zárnám ki ha kedves normális és hogy is mondjam nem férfias tud nőies lenni.
4/8 anonim válasza:
Nem.
Nincs kedvem azt hallgatni naponta, hogy én miért nem járok le edzeni.
5/8 anonim válasza:
Legalább lenne aki motiváljon mindig. 2 év után általában megunom mert elkezdek stagnálni és elmegy a motivációm. Pedig, ha nem hagytam volna abba sose már elég szépen ki lennék pendülve szerintem. 😄
6/8 anonim válasza:
Itt már volt, hogy beszélgettem anno egy ilyen hölggyel.
Tetszene a dolog, bár lehet, hogy nem igazán jönnne be neki a véznaságom...
7/8 anonim válasza:
Hát én nagyon távol állok a profi testépítéstől (sőt bármilyen testépítéstől) úgyhogy valószínűleg nem. De nem is hiszem, hogy pont egy ilyen nő engem akarna. Amúgy mit kell elképzelni profi testépítő nő alatt?
Valami ilyesmit: [link]
Vagy azért ennél visszafogottabbat?
8/8 anonim válasza:
Nem, engem egyszerűen taszítanak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!