Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Testépítők, szálkásítással...

Testépítők, szálkásítással kapcsolatos megoldások?

Figyelt kérdés

A problémám a következő:

Fél éve szültem és február elején nekikezdtem a szálkásításnak, mert a terhesség alatt teljesen hanyagolnom kellett mindenféle sportot, sajnos elég rosszul is táplálkoztam.A cél -18 kg volt.

Annak ellenére, hogy évek óta testépítéssel foglalkozok voltam olyan hülye és beleestem abba a hibába, hogy 2na majd én megmutatom, hogy gyorsan lefogyok", így teljesen 0 ch-val kezdtem.Tudtam, hogy az elején gyorsan fogok fogyni és sok fehérjét fogyasztottam, a súlyzós edzéseket sem hanyagoltam el, hogy az izmaimat megtartsam amennyire lehet.Szép is volt minden, 3 hét alatt lement 12 kg és azóta semmi, vagyis 1-2 kg-kal szórakozik a szervezetem oda-vissza.(Az elmúlt másfél hónapban).

A diéta elejétől kizárólag a csirkemell-brokkoli párosítás megy napi 4-5x, emellé fehérje reggelire meg este, edzés után.Napi 5 órás edzéseim vannak (2x1 óra taposógép intenzíven, 1,5 óra futás, 1,5 óra súlyzós edzés), folyadékból napi 4-5 liter mentes vizet megiszok meg zöld teát, kétféle zsírégetőt is szedek és semmi.Már azt is próbáltam, hogy ciklusosan megdobom a szervezetem időnként egy kis ch-val, ami barna rizsben merül ki és zabpehelyben a délelőtti órákban.Lemegy egy-két kg, majd vissza 1-másfél.

15 hete diétázok és már kezdek kétségbe esni teljesen.Kb 6 kg van még rajtam de a legtöbb a hasamon és mivel kicsi vagyok többnek is tűnik.Az utóbbi 2 hétben a csirkemellet is párolt halra cseréltem.

Mégis mi a fenét tudnék még tenni?A napi 6 étkezésem megvan, jól kajálok (bár tudom, h rosszul kezdtem és most emiatt szívok), edzek rendesen és már kifogytam az ötletekből.Lesz ebből nyárra valami eredmény szerintetek?

2011. máj. 2. 11:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Eléggé értesz a témához. Szerintem ez genetika. Szülés után sosem mennek vissza az eredeti testsúlyukra. Persze lehet erőltetni , de nem az a természetes. Vannak nők akik pár hét alatt vissza állnak a rendes súlyukra de azok is csak azért mert egyszerűen olyan fajták, nem tesznek érte semmit és mégis. De ez ritka.
2011. máj. 2. 12:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez igaz lehetne abban az esetben ha az első baba lenne, de ez már a 2. :) Az elsővel simán lement, mindig sportos voltam inkább.Bár most biztos nem ez lenne ha ésszel kezdtem volna neki, nem így.egy idő után a szervezet megszokja azt a mennyiségű és minőségű táplálékot, amit beviszel és megáll a súlyvesztés.Ilyenkor csökkentünk a ch bevitelen és újra megindul.De ha valaki olyan barom, h kapásból 0 ch-val indít...no comment.Tiszta szívás:)
2011. máj. 2. 16:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Na, srácok, senkinek semmi ötlet?:(
2011. máj. 2. 17:29
 4/5 anonim ***** válasza:

GreenTea

Tényleg nem volt a legjobb ötlet 0 CH-val kezdeni, de most már ebből kell kihozni valamit. Szerintem sikerülhet is.

Nekem olyan ötletem lenne, amit értelemszerűen nem alkalmaztam még ilyen helyzetben, mert még nem kerültem bele:)

Amit kipróbálnék, hogy visszaemelem a CH-t 1,5-2g/ttkg és megpróbálok normálisan diétázni és szépen lassan csökkenteni a mennyiséget. Ebben a helyzetben nem tudom hogy reagálnál rá, de most gyakorlatilag nem mozdul a súlyod igazán semelyik irányba, így érdemes lenne kipróbálni. Egyik napról a másikra hirtelen megvontad a szervezetedtől a CH-t, így valószínű egy kicsit jobban ragaszkodik a zsírhoz, mint amúgy. Plusz az ösztrogén is segíti ezt.

2011. máj. 2. 19:06
 5/5 anonim ***** válasza:

GreenTea

Olvastam egy cikket, - majd megkeresem neked - amiben hasonló helyzetben azért nem fogyott tovább a lány, mert magas volt a kortizol szintje és ez nagyon visszatartotta a vizet. Ott a megoldás asszem az volt, hogy csökkentette az aerobot és emelte a CH-t.

2011. máj. 3. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!