Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Test építéssel kapcsolatos...

Test építéssel kapcsolatos légyszíves sok választ mert nem tudom mi van?

Figyelt kérdés

14 évet betöltöttem már a nyáron elkezdtem súlyzózni láttam is eredményét de elkezdődött a suli és a tesi tanár mondta hogy inkább szálkásítsak mert a nagyobb súlyoktól meg állok a növésben (magasság) ez lehetséges-e?

a másik kérdés az lenne hogy hogyan tudnám megugrani a saját szintemet?

2011. szept. 21. 16:00
 1/9 anonim ***** válasza:
A tesitanárod hülye, nem fogsz megállni a növésben a nyugi.
2011. szept. 21. 16:05
 2/9 anonim válasza:
A szálkásítás hülyeség még neked. Inkább a tömegnővelő programokat kövesd, és a tesitanárod tényleg hülye...Ezek mind tév hitek, én is jártam és járok kondiba, azóta több mind 10cm t nőttem.. Vagyis jobban növök és fejlődők mind azelőtt ;))
2011. szept. 21. 16:13
 3/9 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat amúgy írnátok valami edzéstervet vagy valamit amivel bicepszem vállam mellem gyorsan nőne adatok:

170 cm 55 kg bicepsz 28 de durván formás a mell méretét nem tudom meg hogy ilyen fehérjeport szedhetek-e meg mennyi ajánlott a gyors fejlődés érdekében ja amúgy bicepszezni 4 kg-val kezdtem 3 hónapja most kb 10-12 mikor hogy érzem magam mellre ha egykezes súlyzó akkor 8 kg körül ha kétkezes olyan 17 20 körül itt a súlyok tesznek be nincs elég de beszerzés alatt

2011. szept. 21. 16:19
 4/9 anonim ***** válasza:

A legjobb korban vagy ilyen szempontból, mert mindenféle kiegészítő nélkül is látványos eredményeket tudsz elérni.

A test ilyen korban kezdi óriási ütemben termelni a növekedési hormonokat/tesztoszteront, ezért megfelelő étrenddel, és edzéstervvel látványosan tudsz majd fejlődni.

Én azt tanácsolom, hogy ha tudsz akkor kezdj el járni egy olyan terembe ahol van edző, aki tud segíteni tanácsokkal, edzéstervvel, étrenddel,mert ez így elég hosszú.

Ha "garázs, vagy sufni teremben" edzel annak is megvan a feelingje, akkor vegyél egy könyvet, ami testépítéssel foglalkozik, pl "A testépítés nagy enciklopédiája" Arnold Schwarzeneggertől elég részletesen kitér mindenre.

Ami fontos: Ne szedj semmi illegális cuccot, mert nem éri meg, hidd el hogy idővel vissza fog ütni.

2011. szept. 21. 16:40
 5/9 oyeacch ***** válasza:
2011. szept. 21. 18:14
 6/9 anonim válasza:

Neked még nem kell szedni semmi fehérjét se tömegnövelőt se. Járjál szépen lassan kondizni. Heti 3-4 alkalommal, bérletek közt 1 hét pihivel. Intenzíven edz! Nem kell ide edző, elég ha összespanolsz ott arcokkal, ők segítenek. Sokan így kezdték! Én 4 - 5 hónapja edzek, 28-as karom volt, most 35-ös, 60 kg-ról 73 kg-ra nőttem.

www.body.builder.hu<---- Ezt tanácsolom, hogy olvasgasd! :D

2011. szept. 21. 21:10
 7/9 A kérdező kommentje:

és valami edzéstervet tudnátok készíteni?

légyszíves

2011. szept. 22. 14:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Tudnák, de azt inkább privátban. küldj privát üzit.
2011. szept. 25. 00:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez így marhaság, talán még jobban is nősz, mert több növekedési hormont termel a szervezeted. A nagyobb súlyokkal én vigyáznék a helyedben, és ellenőriztetném magam ortopéd orvossal (pl gerincferdülés szempontjából), mert fiatal korban még képlékenyebbek a csontok, és ha mondjuk 2x annyi súllyal akarsz emelni, mint amennyi vagy, annak azt mondják súlyos következményei lehetnek. Érdemes lenne keresned egy jó edzőt is, mert könnyű lesérülni, ha nem tudod, hogy mit csinálsz.
2015. máj. 26. 05:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!