Légyszíves, írnátok nekem ájulással kapcsolatos történeteket?
Egyszer utaztam a buszon azt elájultam... így megfelel? :D
Na jó: tél volt, korán reggel, kicsit lázasan és túledzve felszálltam a pingvinjáratra. Már kint a hidegen sem voltam túl jól, de bent úgy fűtött a sofőr, hogy az valami eszméletlen. Mindenki csak vetkőzött, valaki már trikóba nyomta. Persze leülni nem bírtam, mindegy mondom leveszem a kabátot, sálat, sapkát, kesztyűt és kigombolom a pulóverem. Úgy is tettem, de sötét volt a busz lámpája pislákolt, halottam az alap zörejt, egy két fiatal kislány röhögcsélését, közbe támasztottam a kapaszkodó rudat. Végig szédültem, fájt a fejem, melegem volt aztán végre beértünk a városba már nem sok van hátra. A második megállónál pont előttem nyitotta ki az ajtót, szinte fellélegeztem, hogy végre levegő! De hamar becsukta és robogtunk tovább. Első kanyar után csak azt éreztem, hogy megfejeltem a lépcsőt de valahogy nem érdekelt, nem tudtam felkelni, lesz4rtam. Aztán egy középkorú nő állított fel és kezembe nyomott, egy fél literes ásványvizet, én meg csak ültem ott a lépcsőn mint aki...hmm... mint aki elájult :D. Leszállva a buszról egy két "ismerős" jött oda, hogy üljek le, néznek nekem vissza buszt, ne parázzak. Akkor felraktak a másik buszra, hazarobogtam, azt lefeküdtem.
Hogy szerethetnéd már ember?:D Feltételeztem, hogy még sose ájultál el, mert borzalmas érzés.
Én egyszer egy évzárón ájultam el a napon. Kicsit gyengének éreztem magam előtte, szédelegtem de semmi extra. Aztán hirtelen éreztem, hogy elszáll a testemből minden erő, nem láttam, nem hallottam, nem éreztem semmimet.
Ha majd egyszer "kipróbáltad" érdekel akkor is szeretni fogod-e.
egy barátnőmnél voltam, egy pillanatra kiugrott a szobából, hogy majd hoz üdítőt. ültem egy darabig, aztán jó nagy csattanást hallottam - kimentem, hát szerencsére a már csukott ajtónak nekidőlt, elájult, mindene szanaszét.
tíz perc múlva ébredt csak fel, eléggé be voltam rezelve. felteszem, lement a vérnyomása, nem evett rendesen vagy ilyesmi... pff.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!