Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Légyszíves, írnátok nekem...

Légyszíves, írnátok nekem ájulással kapcsolatos történeteket?

Figyelt kérdés
Ha valaki elájultmár vagy ismerősével történt már ilyen írjátok le, lécci! Köszönöm!
2011. aug. 31. 16:09
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%

Azt hiszem, 4x ájultam el életemben, és annyira nem vagyok oda érte. Egyszer 3.-ban, egy énekkaros előadáson kiájultam az első sorból a Szent Karácsony c. dal közepén. Másodszorra a bátyám ballagásán, délelőtt 11-kor a tűző napon. 2x ájultam el vérvetelen; vagyis egyszer majdnem, máskor meg konkrétan leestem a székről, miközben a tű még benne volt a vénámban. ÉS legutoljára, mikor a párom elvitt a nagyszülihez bemutatni, mikor jöttünk haza, elájultam a vonaton. Ez volt a legrosszabb,mert azóta félek,h bárhol összeesek...

15/l

2011. szept. 3. 11:59
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Katonai eskütételen ájult el a barátom. De előtte még panaszkodott, hogy nagyon szoros az alsógatyája. Hát így vigyázzál az alsógatyára.
2011. szept. 4. 22:32
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Jut eszembe: az osztályunkba járt egy lány, aki a matekkérdés hallatán ájult el. A tanárnő fölsegítette, jól megmosdatta, és beírta neki az 1-est is. Azóta nem ájuldozik...
2011. szept. 4. 22:34
 14/16 A kérdező kommentje:
Beírta az 1-est? Nem tudom milyen matektanár, de nem valami szimpatikus...:D
2011. szept. 6. 18:31
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ebben is van ájulás. Még egy indok miért tartozik a rémálmaim közé, hogy egyszer elájuljak az utcán.

2011. szept. 6. 19:02
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos, a matektanárnők már csak ilyenek. Nem hisznek a matek halálos voltában.
2011. szept. 7. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!