Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Testépítők! Táplálkozással...

Hutkoszekreny kérdése:

Testépítők! Táplálkozással kapcsolatos kérdés?

Figyelt kérdés
Pár hónapja edzem, most kezdek el figyelni a kajára, tudom miből mennyit kell, úgy értem tudom mennyi fehérje és ch, de nem tudom hogy ez mennyi csirkemellnek, és mennyi rizsnek.. stb-nek felel meg? A csirkemellet lehet helyettesíteni nyúlhússal? A célom a Zyzz testalkat lenne. (Igen, tudom hogy nem lehetséges naturálba, tehát egy olyasmi, szálkás formát szeretnék.) A mostani adataim: 189cm/76kg. Előre is köszi.
2013. máj. 13. 20:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Kalóriatáblázatokban megtalálod, hogy miben milyen tápanyagok vannak. A növényi eredetű fehérjéknél figyelni kell, mert azok általában nem teljes értékűek, így többfélét kell fogyasztani.
2013. máj. 13. 20:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, keress a neten tápanyagtáblázatot. Mindent nyersen mérünk és számolunk, nem sütés után.
2013. máj. 13. 20:26
 3/4 anonim ***** válasza:

100g csirkemellben 112 kcal van és 24 g fehérje, 100g rizsben 353 kcal és 8g fehérje van. 1 db tojásban 64 kcal és

5,4 g fehérje.

2013. máj. 13. 20:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2013. máj. 13. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!