Testépítők! Fekvőtámasszal kapcsolatos kérdés?
Figyelt kérdés
Sajnos nincs időm konditerembe járni, sem pénzem, hogy vegyek itthonra súlyzókat, stb. Ezért itthon szoktam naponta fekvőtámaszozni. Melyik a hatékonyabb fekvőtámasz? Ha tenyérrel lefele csinálom , vagy ha ökölbe szorított kézzel csinálom? Melyik fekvőtámasz mit erősít? Szeretném, ha látszódna, hogy 'gyúrok', és persze erősödni is szeretnék.2012. aug. 30. 19:33
1/5 anonim válasza:
Nem fog látszódni az ég világon semmi ha nincs étrended. Pláne ha meg sem edzed magad normálisan.
fekvőtámasz , 1kezes fekvőtámasz , kézenállásból fekvőtámasz
Mindegyikből csinálj 3 szériát, bukásig
2/5 anonim válasza:
fekvőtámasztól ne várj valami nagy izmokat, de egykezessel erősödhetsz, sima fekvőtől pedig lesz erőállóképességed. De tömegnövelő étrend is kellene, azon múlik a nagy része, hogy izmosodsz e.
3/5 anonim válasza:
Én tapasztaléatból mondom, nem sokat fogsz fejlődni. Én jópár hónapig toltam testsúlyos edzést( nem csak fekvőt) kis hasizom, mellizom jött csak össze. Ugyanúgy maradtam vékony. Amióta súlyzóval edzem már sokat híztam.
4/5 anonim válasza:
Az igaz, én láttam képet, izmosodik ikszdéé rendesen.:)
5/5 anonim válasza:
Még "picike" vagyok :)
megéri beruházni súlyzóra, még ha étrend nincs akkor is többre mész vele. Pl szülinapodra kérsz egy 20kg-s súlyzószettet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!