Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiúk eltudnátok komoly kapcsolatot képzelni egy élsportoló nővel?
Sokat kell utaznia
Korán kell feküdnie és kelnie
Nagyon sokat kell ennie
Egy vékony férfinál izmosabb
Bulizás és alkohol csak alkalmanként fér bele
1.Jó utat neki, nekem nem kell menni, kivéve ha tétmeccse van, akkor szurkolnék neki
2.Csak tessék, de nekem nem kellene, kivéve ha épp munkanap van. Amúgy miért is kellene?
3.Én is sokat kajálok, szóval mi van ebben is? Ha sportoló, akkor gondolom úgyis "fussa" rá.
4.Nem vagyok vékony, úgyhogy nem érdekes
5.Nem iszom a "bulizás" pedig nem érdekel.
Szóval nem lenne ebből gond, fordítva annál inkább.
Nekem volt már több sportoló és 2-3 élsportoló is.
Nem egyszerű velük, ez igaz. És az sem, amikor már befejezik, főleg akkor, ha nem akkor és nem úgy lesz vége, ahogy akarja, hanem pl. a csúcs előtt lesérül egy életre. És ott áll 2X évesen, ebből élete fele rátéve a sportra, és MOST vége. És holnaptól kezd más életet. Kemény ezt végig asszisztálni is.
biztos, hogy nem.
napi szintű életritmust tekintve sem vagyok egy hullámhosszon az életüket fegyelmezett, merev keretek közt élő emberekkel
és célokat, értékeket tekintve sem passzolunk azokkal, akik egy karriercél (ez esetben a versenysport) alá rendelnek minden egyebet az életükben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!