Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29 éves élsportoló (jégkorongozó) férfi, 34 éves dúsgazdag örökösnő. Müködhet a kapcsolatuk?
A kérdést azért teszem fel, mert a férfi az én volt párom, aki történetesen a 3 éves kislányunkkal hagyott itt egy nála idősebb nő kedvéért.
Mi 7 évet voltunk együtt, jegyese voltam.
Szerintetk ez náluk csak egy fellángolás és visszajöhet a családjához, vagy ők együtt maradnak? A nőnek volt már 1x férje, de nincs gyereke.
Ezt nem lehet tudni. De szerintem, ha nem működik nekik, akkor is kicsi az esély, hogy visszajöjjön :(
Jó eséllyel külön kell tovább menned.
Ezt nem lehet megsaccolni, ha meg lehetne akkor a lottó is bejönne. Nem ismerjük a helyzeteteket. Láttam már eddig sok érdekeset ebben a világban nem lepődnék meg ha a párod a pénz és a jobb élet miatt lépett volna le. Tudod álmok amelyek minden átlagos embernek megvannak, bedobja a lottó szelvényt hogy hátha bejön és megvalósulhatnak. Nos a párod most megtalálta ezt a lottót a nő személyében.
Ha azt mondanád hogy a párod is milliomos, kb. egy környéken éltek hasonló körülmények között akkor nem lenne jelentősége a pénznek. De ha teljesen egyszerű sőt átlagos körülmények közül kerül egy férfi a milliók kapujába lehet hogy pusztán a pénz miatt is de marad.
Néhány éve volt egy baleset, egy milliomos vállalkozó fia csapodótt az autópályán lévő benzinkútnál egy álló autóba amiben egy nő és a kisfia volt a férfi pedig a kút shopjában vásárolt.
Értelemszerűen a nő, a gyerek és a milliomos csemete a haverjával azonnal meghalt. A férfi euró milliós kártérítést kapott a vállalkozótól amiból a baleset után egy évvel már újra házasodott a hat hónapos terhes új feleségével. Lett Porsche, luxusvilla és minden amiről egykor csak álmodott a korábbi feleségével.
Ilyen is van.
30/n
Nem golddigger, ezért is írtam, hogy élsportoló, mert ebből be lehet lőni, hogy az átlagon azért jóval felül élünk mi is. Olyan autója van a páromnak, amilyet akar, van házunk, a Balatonon nyaralónk.
De nyilván a nőnek azért sokkal több pénze van.
És egyszerűen nem értem, mi a vonzó egy ennyi idős nőben, ami miatt a családját is képes eldobni.
Nem, a ferfinak vietnami targoncavezeto balett-tancosnak kell lennie, aki a cigany fiaval megy tanart verni.
Biztos a csaj finanszírozza neki a fogimplantaciót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!