Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élsportolóknak általában élsportoló párjuk van?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Mennyire igaz szerintetek a kérdésem?
Tehát egy NBI-ben játszó kézis, kosaras stb. lánynak általában a barátja is élsportoló?
Vagy lehet esélye másnak is?
Előre is köszönöm a válaszokat!!
2016. ápr. 17. 21:39
1/4 anonim válasza:
Ez nagy hülyeség, elég megnézni a Forma 1-es versenyzőket, vagy a profi focistákat, mindnek van nője, de egyiknek se sportoló a párja.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, de én a hazai viszonylatban kérdeztem, és pont fordítva, hogy NB1-ben szereplő lányoknak általában a barátjuk is profi sportoló, vagy tévedek?!
2016. ápr. 17. 21:53
3/4 anonim válasza:
Hát tuti nem a kis középszerű csóró gyári melós a győri Audiból. :D
4/4 anonim válasza:
Hát hazai sportolókról fogalmam nincs, én a híresebbekre sztár focistákra, meg Forma 1-es pilótákra, Moto GP versenyzőkre gondoltam. Én magyar sportolót 3-at ismerek össz vissz. xd A Dzsudzsák Balázst, meg a b.a.l.f.a.s.z. Baumgartner Zsoltot és a Talmácsi Gábort, de szerintem ők se sportoló nőkkel kavarnak. No meg még boxolókat ismerek a magyarok közül, de úgy tudom, hogy Miló Viktória pasijai se sportolók voltak, se a Kótai Mihály alias Tornádó vagy Erdei Zsolt alias Madár és a Nagy Csonttörő János, meg Kokó Kovács István akiket még ismerek, de ők se sportoló nőkkel kavartak régebben, meg most nem olvasok már róluk, de szerintem nem feltétel náluk, hogy párjuk is híres sportoló legyen. Hát neten kell utána nézni melyik sportolóról mit írnak, kit kefélget mostanság, vagy kivel kefélteti magát, ha a sportoló nőkre gondolunk, bár női sportolót én nem is ismerek a Miló Viktórián kívül. xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!