Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kapcsolatot el tudnál képzelni egy ilyen nővel?
Mindjárt 30 éves.
Molett alkat,minden nap sportól tesz magáért és számára fontos hogy ne otthon ülős típus legyen a másik.
Van munkája autója, külön él albérletben.
Szeret programokra eseményekre eljárni utazni
Évente 2 külföldi nyaralás neki kell
Őszinte,odaadó, figyelmes, házias,de elvárja,hogy a ffi is kivegye a részét.
Szükséges a pénz,de nem aranyásó
Fontos számára, hogy a ffinak legyen határozott elképzelése terve és célja,és tegyen is érte
Bocs javítom, csak már az én esetemen gondolkodtam épp.
Az összes pénzedből kifog forgatni, mert neki nem csak 2 utazás kell, hanem közte mindenféle belföldön utazós program
Már bocs, de akinek az utazgatás az első ahelyett, hogy az albérlettől megszabaduljon azzal anyagilag nem kell tervezni szerintem. Én addig nem utazgattam, amíg nem lett saját lakásom. Egyszerűen az utazgatás nem olyan fontos, mint egy olyan lakás ami az enyém.
Ezek az emberek, ilyen metalitással olyan férfit keresnek, akinek már van saját lakása, jó egzisztenciája és ők ebbe csak kvázi bele akarnak ülni. Én távol tartanám magamtól az ilyen pénzégetőket. Inkább költöm értelmesebb dologra azt a pénzt, minthogy évente 2x utazzak külföldre meg évközben minden második hétvégén valahova az országon belül (mert amúgy a szeret programokra, eseményekre eljárni kb ezt jelenti).
Ha őt választod, akkor készítsd a pénztárcát. Drága a benzin és a programok se olcsók. :D
Sry de nem.
Én kövér férfi vagyok és csak átlagos magasságú.
Én sem kellek senkinek, akkor már csak dacból sem fogok molett nővel kezdeni. Inkább egyedül maradok.
Redflag, hogy magadról molett ként írsz. Ez azt jelenti hogy nem vagy ön azonos személyiség. Bár ez csak feltételezés. De hát az interneten vagy akkor bírd a kritikát. Vagy ne írj ki kérdést.
Már csak nevetek a hozzád hasonló nem ön azonos embereken. De nagyon unalmas már hogy sokan ennyire próbálják szavak szintjén csusztatassal hamisítani a valóságot.
15
Ha a kérdező nem kövér, csak molett, akkor ő úgy "önazonos", ha molettet ír, nem pedig kövéret.
Te pusztán egy feltételezésből indultál ki, hogy kövér, nem pedig csak molett. Ennek mi értelme?
"Én sem kellek senkinek, akkor már csak dacból sem fogok molett nővel kezdeni. Inkább egyedül maradok."
Mit tanácsolnál egy molett/kövér nőnek, akitől ezt hallod:
"Én sem kellek senkinek, akkor már csak dacból sem fogok mackós/kövér férfival kezdeni. Inkább egyedül maradok."
17/18
Milyen információ áll a rendelkezésedre annak a megítéléséhez, hogy a kérdező molett vagy kövér?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!