Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem tudom a nőt extra drága étterembe hívni randira akkor felejtsem el a nőket?
"14 -20 millió volt egy 35nm úlépítésű lakás ára."
VOlt. Valamikor régen.
Nem erről az egyetlen videója inspirálta a kérdésemet.
Ez a nő nem is akarja hogy a férfivel megosszák a házimunkát.
Egyszerűen kell neki egy
- milliomos
- jóképű sportos
Tökéletes férfi aki egyedül dolgozik. Ő meg csak otthon akar lenni az esetleges gyerekükkel (ami még tervben sincsen de addig se kíván dolgozni)
Hogy mi a baj? Talán hogy nem szerelmes akar lenni hanem goldiggerkedni akarna. Hangoztatja hogy akinek nincs 30 milliós autója meg nem keres milliókat az olyan férfi életképtelen. Azaz sértegeti az egyszerűmelós réteget.
46, és? Ne legyél már ekkora hópihe! Ez az első napod a neten? Mindenki sérteget mindenkit minden miatt. Miért foglalkozol ilyenekkel?
Nincs aranyad, biztonságban vagy tőle.
"Hogy mi a baj? Talán hogy nem szerelmes akar lenni hanem goldiggerkedni akarna."
Na ja, mert szerelmesnek lenni kizárólag az "egyszerű melós" emberbe lehet, ugye?
1. Ez egy db példa. Azért nem egyforma minden nő.
2. Tipikus kikent-kifent plasztik gyönyör divatmaca. Ha neked ilyen kell, azt meg kell fizetni. Ha nem megy, akkor ne ilyen nőknél próbálkozz.
3. A nők többségének nincs szüksége csillió forintos randira... sőt sokan nem is szeretnek első randira étterembe menni, mert ha esetleg nem szimpatikus az illető vagy bekattan, baromi kínos, ha még nem is hozták ki a fogásokat... első randira pl. én igényes, ápolt nőként is simán belementem legutóbbi delikvenssel egy sima sétálásra egy parkba, de a levgtöbbször egy teázás / kávézás / borozás is teljesen oké.
4. Abban azért igaza van a nőnek, hogy az nem oké, ha egy hímnemű egyed elvárja a klasszik 50es évekbeli háziasszony üzemmódot a nőtől, de közben nem hozza a klasszik 50es évekbeli családapa / családfenntartó szerepet. És nem, az a struktúra nem azért született meg, mert az egyik férfi, a másik nő, hanem hogy az egyik dolgozik, a másik meg eltartott (és a nők főleg a gyerekszülés miatt lettek ált. az eltartottak)... az nem igazságos és nem oké, hogy "jaj, hát a nő dolga a háztartás, arról én meg szegény kicsi férfi nem tehetek, hogy a csúnya politika meg a csúnya gazdaság miatt nem tudom eltartani a családot, attól még tök normális az, hogy a nejem ganajozik otthon, én meg verem a farkam és nézem a meccset, a gyereknek meg megsimogatom a fejét 1x, és én vagyok akkor az év apja díj első helyezettje"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!