Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem tudom a nőt extra drága étterembe hívni randira akkor felejtsem el a nőket?

Figyelt kérdés

Ez a nő totál elmebajos.

[link]

febr. 24. 22:04
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
59%

"14 -20 millió volt egy 35nm úlépítésű lakás ára."

VOlt. Valamikor régen.

febr. 25. 03:20
 42/50 anonim ***** válasza:
14%
A videóban lévő femcel hisztije bizonyítja, hogy a nők csak bele akarnak ülni a pasi által biztosított jólétbe amivel nem lenne semmi baj ha ezt elismernék.
febr. 25. 05:38
 43/50 anonim ***** válasza:
49%
Kedves kerdezo, te most vagy provokalni akarod a nepet, ami latom osszejott vagy nem akarod megerteni a mondanivalot. :) itt a no szerintem arra gondol, hogy a ferfi regies elvarasokat tamaszt a no fele, hogy fozzon, mosson, takaritson, jatsszon a gyerekkel, hozza-vigye haza ovibol, iskolabol, kulonorakrol, stb, azaz 30 ora se lenne eleg egy napra, de kozben legyen ereje otthon szexibe vagni magat, elcsabitani teged, igenyesnek lenni, ergo adja fel a pihenesre szant idot, hogy a ferfinek nagyon a kisujjat se kelljen mozgatnia itthon vagy a gyerek korul. De ha meg penzt kell kolteni a nore, pl etterembe vinni, akkor na azt mar nem, mert mi az hogy. A masik mondando meg az, hogy egy gyerek rengeteg költséggel jar, pelenka, gyogyszerek, tapszer, ha szukseg van ra, stb ha ez nehezseget jelent, az gaz, mert ha a no szules uran otthon van, igen felevig a csed jo osszeg, a gyed kicsit jobb, a gyesrol mar ne is beszéljünk:D
febr. 25. 06:38
 44/50 A kérdező kommentje:

Nem erről az egyetlen videója inspirálta a kérdésemet.

Ez a nő nem is akarja hogy a férfivel megosszák a házimunkát.

Egyszerűen kell neki egy

- milliomos

- jóképű sportos

Tökéletes férfi aki egyedül dolgozik. Ő meg csak otthon akar lenni az esetleges gyerekükkel (ami még tervben sincsen de addig se kíván dolgozni)

febr. 25. 07:01
 45/50 anonim ***** válasza:
60%
44, ezzel mi a baj? Simán találhat olyan pasit, aki szintén ezt akarja.
febr. 25. 07:06
 46/50 A kérdező kommentje:

Hogy mi a baj? Talán hogy nem szerelmes akar lenni hanem goldiggerkedni akarna. Hangoztatja hogy akinek nincs 30 milliós autója meg nem keres milliókat az olyan férfi életképtelen. Azaz sértegeti az egyszerűmelós réteget.

febr. 25. 07:20
 47/50 anonim ***** válasza:
55%

46, és? Ne legyél már ekkora hópihe! Ez az első napod a neten? Mindenki sérteget mindenkit minden miatt. Miért foglalkozol ilyenekkel?

Nincs aranyad, biztonságban vagy tőle.

febr. 25. 07:25
 48/50 anonim ***** válasza:
0%
Én nem néztem nagyon körül nála, de ahogy nézem személyi edző vagy ilyesmi, tehát dolgozik, na egy sportembernél ez nem úgy működik, hogy beszünteti pikkpakk az edzést, amint van gazdag csávó. Szerintem ő is lazán jól keres, de terhesen nyilván nem fog tudni dolgozni. Az, hogy te már mit magyarázol bele a paranoiás, elborult agyaddal, a te dolgod.
febr. 25. 10:37
 49/50 anonim ***** válasza:
55%

"Hogy mi a baj? Talán hogy nem szerelmes akar lenni hanem goldiggerkedni akarna."

Na ja, mert szerelmesnek lenni kizárólag az "egyszerű melós" emberbe lehet, ugye?

febr. 25. 12:24
 50/50 anonim ***** válasza:
53%

1. Ez egy db példa. Azért nem egyforma minden nő.

2. Tipikus kikent-kifent plasztik gyönyör divatmaca. Ha neked ilyen kell, azt meg kell fizetni. Ha nem megy, akkor ne ilyen nőknél próbálkozz.

3. A nők többségének nincs szüksége csillió forintos randira... sőt sokan nem is szeretnek első randira étterembe menni, mert ha esetleg nem szimpatikus az illető vagy bekattan, baromi kínos, ha még nem is hozták ki a fogásokat... első randira pl. én igényes, ápolt nőként is simán belementem legutóbbi delikvenssel egy sima sétálásra egy parkba, de a levgtöbbször egy teázás / kávézás / borozás is teljesen oké.

4. Abban azért igaza van a nőnek, hogy az nem oké, ha egy hímnemű egyed elvárja a klasszik 50es évekbeli háziasszony üzemmódot a nőtől, de közben nem hozza a klasszik 50es évekbeli családapa / családfenntartó szerepet. És nem, az a struktúra nem azért született meg, mert az egyik férfi, a másik nő, hanem hogy az egyik dolgozik, a másik meg eltartott (és a nők főleg a gyerekszülés miatt lettek ált. az eltartottak)... az nem igazságos és nem oké, hogy "jaj, hát a nő dolga a háztartás, arról én meg szegény kicsi férfi nem tehetek, hogy a csúnya politika meg a csúnya gazdaság miatt nem tudom eltartani a családot, attól még tök normális az, hogy a nejem ganajozik otthon, én meg verem a farkam és nézem a meccset, a gyereknek meg megsimogatom a fejét 1x, és én vagyok akkor az év apja díj első helyezettje"

febr. 28. 14:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!