Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek arrol, hogy meghivom a nomet egy draga etterembe ő szabadkozik hogy draga erre en: Vannak ingyenes kuponjaim, de lefognak járni. Inkább menjen pocsékba, mint vesszen kárba...?
És mi a gond ezzel?
A lényeg,hogy meghívod.Nem az,hogy drága e,meg mennyit fizetsz.
A kupont se ingyen adják.
Itt a tálalassal van gond.
Mondjuk ha halgattál volna,bölcs maradtál volna.
Azért azt nem kellett volna kihangsúlyozni,hogy azért vinnéd,hogy a kuponok ne járjanak le.
Az nekem rosszul esne ha a kuponok miatt hivna meg amugy meg nem is ajanlotta volna. Szoval nem én szamitok neki hanem a kuponjai.
Plusz ha ezt leszamitom a drága etteremmel vagy draga bármikkel nekem csak annyi lenne a gondom mikor azzal visszaélnek. Bezzeg ő mennyi helyre meghivott/fizetett. Es elszámoltat ēn mennyit költöttem.
Ez gyakori a sracoknal hogy igy hivnak meg hogy kesőbb legyen mit rámolvasniuk. Hányinger.
Szoval akinek en eleve elfogadom a "netzesebb" meghívását az nálam már sokat jelent. Bizalmat abban hogy intelligensen kezeli ha en nem tudom vagy szimplan nem viszonzom
2. Nem csak masnap juthat eszembe,aznap is sot jo eselyel mar elozoleg is. Ha valaki kap kuponokat nem valoszinu hogy utana egy darabig elfelejti aztam eszebe jut. Persze megeshet de valoszinubb hogy folyamatosan tudja.
Es nem csak most a virus alatt lehet valakit etterembe hivni hanem elotte is lehetett s majd utana is lehet. S ilyen esetekben nem csak elvitelre lehet kerni.
"Az nekem rosszul esne ha a kuponok miatt hivna meg amugy meg nem is ajanlotta volna. Szoval nem én szamitok neki hanem a kuponjai"
Az igy felszabadult penzbol el lehetne menni veled mas programra is. Igy tobb egyutt toltott ido lehetne. Erre nem is gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!