Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a velemenyetek arrol, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a velemenyetek arrol, hogy meghivom a nomet egy draga etterembe ő szabadkozik hogy draga erre en: Vannak ingyenes kuponjaim, de lefognak járni. Inkább menjen pocsékba, mint vesszen kárba...?

Figyelt kérdés
2021. febr. 10. 06:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%
Micsoda gavallér. Tuti elkápráztatod. Sok sikert.
2021. febr. 10. 06:32
 2/15 anonim ***** válasza:
90%
Nemi kicsit volna kamuszagú. Egyik nap meghívod étterembe, de csak másnap jut eszedbe hogy vannak kuponjaid? Egy drága étterembe ahol nem is jellemző a kupon? És most hogy csak elvitelre lehet kérni? Már ez a kérdés is kamuszagú. :)
2021. febr. 10. 06:38
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Drága éttermekbe NINCSENEK ingyenes kuponok.
2021. febr. 10. 06:46
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

És mi a gond ezzel?

A lényeg,hogy meghívod.Nem az,hogy drága e,meg mennyit fizetsz.

A kupont se ingyen adják.

Itt a tálalassal van gond.

Mondjuk ha halgattál volna,bölcs maradtál volna.

Azért azt nem kellett volna kihangsúlyozni,hogy azért vinnéd,hogy a kuponok ne járjanak le.

2021. febr. 10. 06:50
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Az nekem rosszul esne ha a kuponok miatt hivna meg amugy meg nem is ajanlotta volna. Szoval nem én szamitok neki hanem a kuponjai.

Plusz ha ezt leszamitom a drága etteremmel vagy draga bármikkel nekem csak annyi lenne a gondom mikor azzal visszaélnek. Bezzeg ő mennyi helyre meghivott/fizetett. Es elszámoltat ēn mennyit költöttem.

Ez gyakori a sracoknal hogy igy hivnak meg hogy kesőbb legyen mit rámolvasniuk. Hányinger.

Szoval akinek en eleve elfogadom a "netzesebb" meghívását az nálam már sokat jelent. Bizalmat abban hogy intelligensen kezeli ha en nem tudom vagy szimplan nem viszonzom

2021. febr. 10. 06:58
 6/15 A kérdező kommentje:

2. Nem csak masnap juthat eszembe,aznap is sot jo eselyel mar elozoleg is. Ha valaki kap kuponokat nem valoszinu hogy utana egy darabig elfelejti aztam eszebe jut. Persze megeshet de valoszinubb hogy folyamatosan tudja.

Es nem csak most a virus alatt lehet valakit etterembe hivni hanem elotte is lehetett s majd utana is lehet. S ilyen esetekben nem csak elvitelre lehet kerni.

2021. febr. 10. 07:32
 7/15 A kérdező kommentje:
A kupont valami massal kapcsolatban adjak. Nem ingyen hisz azt a mast meg kell venni, hacsak nem szorolapreklam, ekkor az fizeti meg aki az etteremben vegul fihetosen (is) eszik, de egy biztos: sokkal hamarabb veszti el az értékét mint az azzal megegyezo értékű bankjegy
2021. febr. 10. 07:35
 8/15 A kérdező kommentje:

"Az nekem rosszul esne ha a kuponok miatt hivna meg amugy meg nem is ajanlotta volna. Szoval nem én szamitok neki hanem a kuponjai"

Az igy felszabadult penzbol el lehetne menni veled mas programra is. Igy tobb egyutt toltott ido lehetne. Erre nem is gondolsz?

2021. febr. 10. 07:37
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Úriember ilyenkor csak annyit mond, hogy "vendégem vagy, én fizetek".
2021. febr. 10. 07:40
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
Rosszul tetted, hogy ezt mondtad. A nőknek a drága étterem sem imponál, ha neked ingyen van vagy olcsó. Az jön be nekik, ha sok pénzt költesz rájuk.
2021. febr. 10. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!