Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek arrol, hogy meghivom a nomet egy draga etterembe ő szabadkozik hogy draga erre en: Vannak ingyenes kuponjaim, de lefognak járni. Inkább menjen pocsékba, mint vesszen kárba...?
Figyelt kérdés
2021. febr. 10. 06:23
11/15 anonim válasza:
Eleve, ha hagyod veszni az ingyenes kuponokat, olcsóbban kijösz a dologból, mintha elköltenél egy valag pénzt, mert éppen 25%- os kedvezmény van a kajára. Ez ugyanaz, mint amikor boltban vagy és a trappistára egyet fizet kettõt kap akció van és meg is veszed, mert így gazdaságos. Közben meg feleslegesen vettél 2 sajtot, mert úgyse eszitek meg, ergo pénzkidobás volt.
12/15 A kérdező kommentje:
"Rosszul tetted, hogy ezt mondtad. A nőknek a drága étterem sem imponál, ha neked ingyen van vagy olcsó. Az jön be nekik, ha sok pénzt költesz rájuk."
Miert pontoztatok le mikor az esetek tobbsegeben igaza van? Oké, hogy meg kell keresni azt a ritka nőt aki nem ilyen, de ettől még a többségük ilyen...
2021. febr. 10. 09:37
13/15 A kérdező kommentje:
12-es en megszoktam enni az etelt, a sajtot is es mast is. Raadasul a sajt pont olyasmi ami fagyaszthato
2021. febr. 10. 09:38
14/15 anonim válasza:
Én örülnék ha kuponozva mennénk. Nem kellene sokat költeni, mégis drága étteremben ehetünk. Kupon nélkül biztosan én is visszakérdeznék hogy biztos oda akar-e menni mert drága.
15/15 A kérdező kommentje:
végre egy igazi nő aki nem nyivákol hanem élvezi az életet
2021. febr. 10. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!