Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak a nő egy neves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a nő egy neves drága étterembe hívott el randira de nincs pénzem?

Figyelt kérdés

Eléggé le vagyok égve, infláció meg minden miatt üres kenyeren élek napok óta...

Tinderen megismerkedtem egy elég tehetős csinos 37 éves nővel, valami projekt manager...és most vett egy vadiúj mercit.

Második randi lenne ez már az elsőnél csak séta volt meg megcsókoltam.

Most ő hívott el a Széll Tamás Stand25 éttermébe..nyilván kifizetni nem tudom így mi legyen?

2022. okt. 20. 07:57
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Mivel ezt sokáig titkolni nem tudod, ezért fő az őszinteség. Megmondod hogy ezt te nem tudod kifizetni.
2022. okt. 20. 08:02
 2/22 anonim ***** válasza:
98%
Mondd meg, hogy neked kellemetlen, mert nincs pénzed. Vagy a hozzád közelebb álló "életszínvonalú" emberrel ismerkedj.
2022. okt. 20. 08:03
 3/22 anonim ***** válasza:
70%

Trollnak tűnsz..

Ha csóró vagy, nem ismerkedni kellene, hanem azon lenni, hogy összeszedd magad.

Hacsak nem tévesztetted meg szándékosan a nőt, nem hiszem, hogy szóba állna veled.

De részben emiatt is trollnak gondollak. Ilyenek nem léteznek.

2022. okt. 20. 08:04
 4/22 anonim ***** válasza:
94%

Kissé kamu szagú a kérdés.

Egyébként megmondhatod, hogy te inkább máshova mennél. Ha veszi a lapot, jó, ha nem, akkor második nekifutásra nyíltan mondhatod, hogy neked ez most nem fér bele. Ha nem zavarja, akkor örülni fog, hogy az elejétől fogva őszinte voltál, ha meg zavarja, úgyse lesz hosszútávon semmi a dologból.

2022. okt. 20. 08:05
 5/22 A kérdező kommentje:
Tudja hogy mentős vagyok és azok nem keresnek jól
2022. okt. 20. 08:09
 6/22 anonim ***** válasza:
80%
Kora reggeli kamu.
2022. okt. 20. 08:55
 7/22 A kérdező kommentje:
6. De mi és miért kamu nem értem..
2022. okt. 20. 09:01
 8/22 anonim ***** válasza:
91%

Egyrészt kell szólni, hogy nem a te árszínvonalad.

Amúgy a hívó fél fizet. Akkor is, ha nő.

2022. okt. 20. 09:29
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
A "nem keresni jól" és az "üres kenyéren élni" közel sem ugyanaz...
2022. okt. 20. 10:05
 10/22 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem is teljesen kamu, de azért leírom, hogy ilyen helyzetben nyilván az őszinteség a legjobb..

De elképzelhetetlennek tartom, hogy aki napok óta üres kenyeret eszik annak a csajozás legyen az elsődleges dolog.

2022. okt. 20. 10:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!