Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Engem nem érdekel hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engem nem érdekel hogy egy pasinak mennyi pénze a lényeg hogy szeressen. Kínosan érzem magam amikor egy vásárlásnál a barátom drága dolgot akart venni nekem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2014. jún. 4. 18:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Deédi :)
2014. jún. 4. 18:18
 2/16 A kérdező kommentje:
Egy drága karkötőt akart nekem venni de visszautasítottam. Mondtam hogy engem nem a pénzzel kell elcsábítania.
2014. jún. 4. 18:20
 3/16 anonim ***** válasza:
Semmit se csinálj. Elutasítottad, kicsit zavarban voltál.. és kb ennyi. :D
2014. jún. 4. 18:23
 4/16 anonim ***** válasza:
Édes vagy és nagyon szép a felfogásod. :)
2014. jún. 4. 18:24
 5/16 A kérdező kommentje:
Csak nem akarom hogy azt gondolja hogy engem ő a pénze miatt érdekel.
2014. jún. 4. 18:24
 6/16 H_Vivien ***** válasza:
Ha nem érdekel a pénze, akkor miért foglalkozol azzal, hogy meg akar venni Neked egy ékszert? Engedd meg Neki, hiszen a párod, lehet, hogy csak kedveskedni akar Neked, mert látta, hogy szeretnéd és csak örömet akar szerezni Neked? Ezzel még nem fog "megvásárolni" Téged. Tisztázd le Vele és, ha ezek után is vásárolni akar Neked, hát élvezd és köszönd meg :) Az én párom is ilyen volt, most is ilyen, csak már együtt élünk közös kasszán :)
2014. jún. 4. 18:28
 7/16 anonim ***** válasza:
Ilyen barátnő kéne nekem:)
2014. jún. 4. 18:31
 8/16 anonim ***** válasza:
94%

6#

Nincs igazad. Engem is feszélyeznek az ilyen szituációk, rossz érzés nagyon, főleg ha nem tudja az ember ugyanolyan mértékben viszonozni. Én kikötöttem az elején, hogy no ajándék max 10 000ig, mert annyit én is tudok viszonozni-kari, szülinap, névnap-alkalmakból. Ennyi

2014. jún. 4. 18:32
 9/16 anonim ***** válasza:
Ilyen barátnő kellene nekem is,csak nagyon ritka... :)
2014. jún. 4. 18:32
 10/16 anonim válasza:
Én is így vagyok vele:/ az is sokott zavarni hogy ha elmegyünk valahova mindig ő fizet
2014. jún. 4. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!