Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak a nő egy neves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a nő egy neves drága étterembe hívott el randira de nincs pénzem?

Figyelt kérdés

Eléggé le vagyok égve, infláció meg minden miatt üres kenyeren élek napok óta...

Tinderen megismerkedtem egy elég tehetős csinos 37 éves nővel, valami projekt manager...és most vett egy vadiúj mercit.

Második randi lenne ez már az elsőnél csak séta volt meg megcsókoltam.

Most ő hívott el a Széll Tamás Stand25 éttermébe..nyilván kifizetni nem tudom így mi legyen?

2022. okt. 20. 07:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén mondd el neki hogy bár nagyon szeretnél menő helyen randizni vele, neked ilyenre sajnos nincs pénzed.

Jobb az ilyet az elején tisztázni, utána már sokkal kellemetlenebb. Ha ez neki nem pálya, akkor is szerencsésebb ha nem keveredtek jobban bele.

2022. okt. 20. 10:14
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Jobb az őszinteség - ha neki nem oké, hogy nem vagy gazdag, akkor jobb, ha előbb derül ki a dolog.
2022. okt. 20. 10:47
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyenekre való a kommunikáció. Meg lehet beszélni egymás preferenciáit, és tisztázni lehet, hogy mi fér bele, és mi nem. Aztán ha neki az a lényeg, hogy flancos étterembe járjon, akkor keressen mást erre. Ha meg nem ez a lényeg, akkor meg ne ragaszkodjon az adott helyhez.

Ráadásul alapszabály, hogy hacsak másképp nem egyeztek meg, a meghívó fél állja a számlát.

2022. okt. 20. 10:53
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Jó dolog a hivatásért élni, de én is csak azért nem mentőzöm, mert a pénz fontosabb volt. Még a mai napig is. Gondtalanul akartam és akarok élni. 1 célom már teljesült is a sok közül. Nem hipp-hopp úgy 8 év munkája kellett hozzá, de nem mentőzésből. Akkor 3szor annyi idő kellett volna, plusz az idegrendszerem ami rámegy.
2022. okt. 20. 11:03
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondod október 20-a van és üres kenyeren élsz napok óta, de randi párkapcsolat belefér? Szerintem így felejtős. Mondd meg a nőnek hogy nem tudsz elmenni az étteremben nem tudsz érte fizetni.
2022. okt. 20. 11:18
 16/22 anonim ***** válasza:
30%
A csaj akarja lejáratni. A mercivel megáll mellette, lehúzza az ablakot és kiszól "mivan csóró????" :D
2022. okt. 20. 11:22
 17/22 anonim ***** válasza:
Légy őszinte! És ird meg neki ezt! Hogy ezt te nem tudod kifizetni
2022. okt. 20. 11:24
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
Randizz vele ott, semmit nemveszíthetsz, eszel egy jót, azt megmondod hogy nincs egy vasad se, úgyis ki fogja fizetni egy menő PM-nek nem hiányzik egy eljárás.
2022. okt. 20. 11:25
 19/22 anonim ***** válasza:
89%

De ha napok óta üres kenyér akkor olcsó helyre se tudsz elmenni. Akkor maximum utcán sétálni tudsz most nőkkel.

Figyu, töröld a tindert, ez most ne elsődleges legyen. Kezdd el az életed építeni. Általában a nők jól kereső pasit keresnek, nem olyat akinek nekik kell fizetni.

2022. okt. 20. 11:42
 20/22 anonim ***** válasza:
3%

"csinos 37 éves nővel"

Mar ez egy jo kis paradoxon, de tegyuk fel, hogy van zseton botoxra......

38F incel

2022. okt. 20. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!