Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak a nő egy neves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a nő egy neves drága étterembe hívott el randira de nincs pénzem?

Figyelt kérdés

Eléggé le vagyok égve, infláció meg minden miatt üres kenyeren élek napok óta...

Tinderen megismerkedtem egy elég tehetős csinos 37 éves nővel, valami projekt manager...és most vett egy vadiúj mercit.

Második randi lenne ez már az elsőnél csak séta volt meg megcsókoltam.

Most ő hívott el a Széll Tamás Stand25 éttermébe..nyilván kifizetni nem tudom így mi legyen?

2022. okt. 20. 07:57
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
78%

20

Jaaa, dehogy vannak nagy elvárasaid! Ugyan! 🤣🤣🤣

Neked (meg az összes többi incelnek is) azert nincs nője, mert az egekben vannak a külsővel szemben támasztott elvárasaik, miközben ő maga semmit sem tud nyujtani!

2022. okt. 20. 14:11
 22/22 anonim ***** válasza:
85%
#20: Pedig ha tudnád, hogy ebben a korban még hány csinos nő van!
2022. okt. 20. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!