Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem tudom a nőt extra drága étterembe hívni randira akkor felejtsem el a nőket?
1
Passz , nem tudom ki vagy és mi érdekel. Majd megnézik akik használják a tiktokot. Ez a nő számtalan bicskanyitogató stílusú videót tesz fel. Mindene a pénz meg a külsőségek.
Szóval naponta kiírod a nyomorodat más válaszokat remélve, hiszel a tiktokos baromságoknak, és még a videóban lévő csaj elmebajos?
Azt mondják az elmebetegek nem tudják magukról, hogy elmebetegek. Szerintem ez mindent elmond rólad kérdező, ezt már írtam fentebb is.
Szerintem pedig teljesen igaza van, még akkor is, ha egy kicsit "incelpukkasztóan" adja elő.
Tényleg ne randizz, ha neked egy 15.000 Ft-os vacsora költség és amire pedig utána tér ki, az sajnos egy "társadalmi berögzülés" hogy hazaér a férfi akkor neki semmi dolga, de azért legyen tisztaság és étel és legyenek tiszták a ruhák, mert ez a nő dolga.
Szerintem alap, hogy mindkét fél kiveszi ebből a dolgát és egy felnőtt ember el tudja magát látni. Én is eltudom pedig még csak különösebben tehetséges sem vagyok semmiben. Akinek ez nem megy és a másiktól várja el az ne nőt akarjon, hanem inkább előtte szedje össze magát.
6
Ez fordítva is igaz ám kedves. Azt kifelejtetted.
8
Te meg elhiszed. Na most akkor ki az elmebajos? Gondolkodjál el ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!