Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti örülnétek neki, jólesne, vágytok rá, hogy a barátotok drága étterembe vigyen el? Természetesen úgy, hogy ő áll mindent, és azt kértek, amit akartok.
Nem várok el ilyesmit.
Egy együtt töltött, tartalmas napot sokkal többre tartok, ami akár ingyen is kivitelezhető.
Az, hogy drágán eszünk, számomra csak egyfajta státusszimbólum (lenne). Az én szeretetem ne megvásárolni akarja.
Persze ízlések és pofonok.
Sokan vannak, akik erre vágynak, de nekem nem ez a "szeretetnyelvem".
Inkább járjon azzal a kedvemben, hogy kitalál olyan programot, amiben az örömöm lelem. Hogy este utána mit és hol vacsorázunk, számomra teljesen mind1.
Nem szeretek és nem is szoktam étterembe járni, legfeljebb évente párszor utazások vagy különleges események alkalmával. Nincs igényem rá.
Ennél sokkal jobb programok vannak akár olcsóbban is, mert legyünk őszinték, a legtöbb étterem, pláne a "különlegesek" elég lehúzósak, így egy csöppet pénzkidobásnak élném meg.
23/L
Nem tudom, mi a drága hely, de egyedül is be tudok vágni egy csomó szusit. Gondolom, nem erre gondolsz, hanem valami magyaros cuccra.
Nem szeretek étterembe járni. Idegenekkel enni? Minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!