Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Egy komplett testi-lelki...

Egy komplett testi-lelki átalakulásra lenne szükségem, önerőből, mindenféle drága, nem természetes dolgok nélkül. Tudnál segíteni?

Figyelt kérdés

Ha jól belegondolok, már lassan 10 éve (8 éves korom óta) vannak gondjaim a táplálkozással, 17 múltam, lány vagyok.

Bár annak hogy rengeteget eszek, tudom hogy lelki oka is van és ez beteges, de kicsiként ebbe kapaszkodtam, ez volt az én úgymond örömforrásom, ettől függetlenül én sosem tudtam elfogadni így magamat és mindig is rosszul éreztem magam a bőrömben.

Sokat csúfoltak is, pár éve ez viszont változott mert sikerült a 90 kilómról 68 -ra"letornáznom" magam, de még egyáltalán nem vagyok abban a súlyban, amiben lennem kéne.

Egy ideje megint felhagytam a diétámmal és 2-3 kg visszajött rám, de nem is a súlyomon van a hangsúly hanem az alakomon, a testemen amit nem szeretek...

Nekem nem nagy a hasam, hanem csúnya... Lóg is, amit nem tudom hogy el tudok e valaha tüntetni csakúgy mint a striákat a hasamról, az oldalamról...

Sokszor sírok ez miatt, sosem merek mások előtt levetkőzni.

Milyen sportot kéne csinálnom amitől visszamehetne esetleg a hasam? Így borzasztóan zavar! A striákat el lehet tüntetni? Az evéssel kapcsolatban nektek hogy sikerül uralkodnotok magatokon? És hogy bírtok kitartani? Mi motivál benneteket hogy ne adjátok fel? Nagyon szükségem lenne a segítségetekre!!!

2017. márc. 12. 18:04
 1/1 Csori96 ***** válasza:

Ha lógás alatt, azt érted, hogy a bőröd lóg, akkor azt természetes úton már nem tudod eltüntetni, ahogy striák is örökre megmaradnak, bár valószínűleg az idő múlásával majd halványulnak. Ettől függetlenül még lehet szép, formás alakod, ha életmódszerűen figyelsz a táplálkozásodra, és rendszeresen sportolsz. Sport alatt elsősorban erőnléti edzésre gondolok.

A fogyásodhoz gratulálok, szép teljesítmény!

Egyébként minden fejben dől el. Ha pozitívan állsz a világhoz, ha nem érdekel, hogy mások mit gondolnak rólad, ha teszel azért, hogy leküzd a gondjaidat, és értékeled azt, amit már eddig elértél, akkor egy pozitívabb jövő állhat előtted.

2017. márc. 13. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!