Rendeltem Amerikából egy elég drága ruha szettet, helyette egy kínai 'pizsamát' küldtek. Természetesen előreutalással kellett fizetnem. Írtam a webshopnak, választ nem kaptam. Mi lenne ebben az esetben a legjobb megoldás? Köszi.
Ebben az esetben nem lenne rossz néven nevezni az oldalt. Esetleg ide linkelni a terméket is.
Ha megbízható piactérről vásároltál, akkor meg fog oldódni, csak tudnunk kellene, melyik is az az oldal.
1.Köszönöm építő jellegű hozzászólásod..
2. [link]
Innen rendeltem, ha lejjebb görgetsz, megtalálod a : Szállítás és Visszaküldés opciót, az ott elolvasottak alapján nem tettem kétségre szert, ezért rendeltem. Igaz a válaszom még megérkezhet a webshoptól, de mindenesetre ha nem kapnék valóban, akkor hátha valaki közületek tud valami megoldást.
Sosem vásárolnék olyan webshopból, ahol nincs egy "About" menüpont, címmel, elérhetőséggel.
Még egy nyomorult facebook-fiókjuk sincs. Az meg külön "érdekes", hogy ott vannak a lap alján a social media ikonok, de mind csak a honlapra mutat...
Szóval rendben van, hogy ma már az internetes vásárlás egy hétköznapi dolog, de azért néha nem árt körülnézni előtte.
Elvileg van jogi út, csak az a baj, hogy általános elv szerint a bizonyítási kötelesség annál van, akinek érdekében áll. Jelen esetben neked.
Tudod bizonyítani, hogy mást kaptál?
Az eladó nyugodtan hátra dőlhet, amíg nincs elfogadható bizonyítékod.
De ki csinál olyant, hogy a csomag átvétel teljes folyamatát videóra rögzíti, bele értve a bontást is.
hat sajnos ezt be$zoptad
a tobbiek mar leirtak miert, gaz a weboldal, contact alatt nincs egy nyomorek telefon/email, semmi, csak urlap kitolteni
a shipping/return oldalon a megfogalmazas is nagyon gyatra
Megneztem kinek a tulajdonaban van a domain nev:
Registrant Name: Curtis Torres
Registrant Organization: Curtis Torres
Registrant Street: 4606 Angie Drive
Registrant City: Irvine
Registrant State/Province: CA
Registrant Postal Code: 92618
Registrant Country: US
Registrant Phone: +1.7149482866
ha jo az angolod megprobalhatod felhivni a szamot, Mo-rol ugy kell hogy 001-714-948-2866, de sok jot ne remelj tole
amit tudsz, hogy felhivod a bankodat es bejelented, hogy csalas aldozata vagy, talan ok valahogy vissza tudjak szerezni a penzed
amit meg tehetsz, hogy hivatalos oldalakon, panaszt teszel a cegre, hogy masok ne essenek csapdaba:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!