Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem tudom a nőt extra drága étterembe hívni randira akkor felejtsem el a nőket?
Értem. Így már minden világos.
Szóval a ti világotokban nem korona vírus volt a világban, hanem valami nőket támadó chad szindróma?
"Nem extra drága étteremről volt szó":
Normális nem extra drága nem józsefvárosban lévő büfé, hanem rendes dunaparton lévő étterem bizony 50e forint 3 főre.
Én amúgy ki tudom fizetni, mégsincs csajom, mivel ma már a kinézet fontosabb ennél.
Tehát a videóban szereplő nőnek az ő szemszögéből nézve abszolút igaza van. Ettől függetlenük a kommentelőknek is igaza van abban, hogy ez az átlagos férfinak ma nem reális cél..
Viszont ahogy nézem, a probléma egyáltalán nem zavarja őket. 2006 -ban sokkal kisebb problémáért mentek ki felgyújtani a várost tömegesen. Ma nem látok kinn senkit, amiből a hatalmasok azt a következtetést vonják le, hogy így jó minden.. és igazuk is van. A Z generációnak ez így megfelel.
Inkább feljönnek a gyakorira és engem támadnak.
"Szóval a ti világotokban nem korona vírus volt a világban, hanem valami nőket támadó chad szindróma?":
A nők egy kis része a videóban lévő nőhöz hasonlóan továbbra is családot tervez. Egy másik része meg simán felmegy Onlyfansre/Tiktokra azt jön a végtelen pénz. Aztán időnként matchel egy Chaddel így a szexuális vágya is ki van elégítve.
"Te amúgy próbáltál csajozni 2020 után?"
Magasságos Isten! SZerinted 2020 óta senki nem ismerkedett meg senkivel? Ugyanúgy ismerkednek az emberek most is.
Valszeg csak te öregedtél, csúnyultál...
"udapest és csomó város 4,5 feletti értékeléses éttermekkel (több ezer szavazat alapján) ahol 5-10 ezer forint/ fogásból vagy menüből simán meg lehet ebédelni vagy vacsorázni. "
Ez igaz, de egy olcsó étteremmel szemben nyilván nem azok az elvárások és nem úgy értékelnek, mint egy 50 ezres étteremben.
"Valszeg csak te öregedtél, csúnyultál...":
A dating appokon 2019 -es képeket használok és levontam a koromból is 3 évet.
Én inkább a mentális problémák megjelenését vagy romlását emelném ki ilyen esetben. Ezt sértés nélkül mondom.
Az ilyen érveléseket még megértem, ha mondjuk 1990-es évekre hivatkoznátok ahol még volt reális esélye az "átlag dolgozó" embernek egy ház vagy lakás megvásárlására mert manapság egy városban 80-120 milliót inkább nem fogsz előteremteni még hitelből sem, mint igen..
De könyörgőm.. 2020 végétől nem telt el 3 év... Nem változott meg a világ 2,2 év alatt drasztikusan. Bár az nem derül ki, hogy 2020 elején ment tönkre a világ vagy 2020 közepén vagy 2020 végén.
"gy másik része meg simán felmegy Onlyfansre/Tiktokra azt jön a végtelen pénz"
Hát rettentő ostoba vagy.
Mellesleg te is felmehetsz. Férfiakra is van igény.
TIktokra meg végképp. Miért nem jön még neked a végtelen pénz? Hülyegyerek.
"ha mondjuk 1990-es évekre hivatkoznátok ahol még volt reális esélye az "átlag dolgozó" embernek egy ház vagy lakás megvásárlására":
Egy újépítésű 35nm lakás Zuglóban 2017 -ben 23 millió forintból kijött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!