Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem tudom a nőt extra drága étterembe hívni randira akkor felejtsem el a nőket?

Figyelt kérdés

Ez a nő totál elmebajos.

[link]

febr. 24. 22:04
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
86%

Értem. Így már minden világos.

Szóval a ti világotokban nem korona vírus volt a világban, hanem valami nőket támadó chad szindróma?

febr. 25. 00:23
 22/50 anonim ***** válasza:
0%

"Nem extra drága étteremről volt szó":

Normális nem extra drága nem józsefvárosban lévő büfé, hanem rendes dunaparton lévő étterem bizony 50e forint 3 főre.

Én amúgy ki tudom fizetni, mégsincs csajom, mivel ma már a kinézet fontosabb ennél.

Tehát a videóban szereplő nőnek az ő szemszögéből nézve abszolút igaza van. Ettől függetlenük a kommentelőknek is igaza van abban, hogy ez az átlagos férfinak ma nem reális cél..

Viszont ahogy nézem, a probléma egyáltalán nem zavarja őket. 2006 -ban sokkal kisebb problémáért mentek ki felgyújtani a várost tömegesen. Ma nem látok kinn senkit, amiből a hatalmasok azt a következtetést vonják le, hogy így jó minden.. és igazuk is van. A Z generációnak ez így megfelel.

Inkább feljönnek a gyakorira és engem támadnak.

febr. 25. 00:25
 23/50 anonim ***** válasza:
0%

"Szóval a ti világotokban nem korona vírus volt a világban, hanem valami nőket támadó chad szindróma?":

A nők egy kis része a videóban lévő nőhöz hasonlóan továbbra is családot tervez. Egy másik része meg simán felmegy Onlyfansre/Tiktokra azt jön a végtelen pénz. Aztán időnként matchel egy Chaddel így a szexuális vágya is ki van elégítve.

febr. 25. 00:28
 24/50 anonim ***** válasza:
76%

"Te amúgy próbáltál csajozni 2020 után?"

Magasságos Isten! SZerinted 2020 óta senki nem ismerkedett meg senkivel? Ugyanúgy ismerkednek az emberek most is.

Valszeg csak te öregedtél, csúnyultál...

febr. 25. 00:30
 25/50 anonim ***** válasza:
4%

"udapest és csomó város 4,5 feletti értékeléses éttermekkel (több ezer szavazat alapján) ahol 5-10 ezer forint/ fogásból vagy menüből simán meg lehet ebédelni vagy vacsorázni. "

Ez igaz, de egy olcsó étteremmel szemben nyilván nem azok az elvárások és nem úgy értékelnek, mint egy 50 ezres étteremben.

febr. 25. 00:32
 26/50 anonim ***** válasza:
0%

"Valszeg csak te öregedtél, csúnyultál...":

A dating appokon 2019 -es képeket használok és levontam a koromból is 3 évet.

febr. 25. 00:32
 27/50 anonim ***** válasza:
76%

Én inkább a mentális problémák megjelenését vagy romlását emelném ki ilyen esetben. Ezt sértés nélkül mondom.

Az ilyen érveléseket még megértem, ha mondjuk 1990-es évekre hivatkoznátok ahol még volt reális esélye az "átlag dolgozó" embernek egy ház vagy lakás megvásárlására mert manapság egy városban 80-120 milliót inkább nem fogsz előteremteni még hitelből sem, mint igen..

De könyörgőm.. 2020 végétől nem telt el 3 év... Nem változott meg a világ 2,2 év alatt drasztikusan. Bár az nem derül ki, hogy 2020 elején ment tönkre a világ vagy 2020 közepén vagy 2020 végén.

febr. 25. 00:34
 28/50 anonim ***** válasza:
79%

"gy másik része meg simán felmegy Onlyfansre/Tiktokra azt jön a végtelen pénz"

Hát rettentő ostoba vagy.

Mellesleg te is felmehetsz. Férfiakra is van igény.

TIktokra meg végképp. Miért nem jön még neked a végtelen pénz? Hülyegyerek.

febr. 25. 00:34
 29/50 anonim ***** válasza:
17%

"ha mondjuk 1990-es évekre hivatkoznátok ahol még volt reális esélye az "átlag dolgozó" embernek egy ház vagy lakás megvásárlására":

Egy újépítésű 35nm lakás Zuglóban 2017 -ben 23 millió forintból kijött.

febr. 25. 00:37
 30/50 anonim ***** válasza:
2014 -ben ez 15 millió forint volt
febr. 25. 00:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!