Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem tudom a nőt extra drága étterembe hívni randira akkor felejtsem el a nőket?

Figyelt kérdés

Ez a nő totál elmebajos.

[link]

2024. febr. 24. 22:04
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
81%
Öcsém, ha tiktokon éled az életed, akkor igen, légyszi felejtsd el a nőket.
2024. febr. 24. 23:20
 12/50 anonim ***** válasza:
0%

Blackpilled incelként írom, hogy a nőnek a videóban teljes mértékben igaza van. Egy ebéd egy jó étteremben ma minimum 50ezer forint két főre.

A gyereknek az óvoda meg ma 300e havonta alsó hangon.. ha nem akarom, hogy rossz környezetben nőjön fel.

2024. febr. 24. 23:40
 13/50 anonim ***** válasza:
0%

Hű de kellemetlen, ahogy ez a lény magyarul próbál hadoválni. Ha nem lenne ilyen sok reménytelen simp és OF sub (nagy az átfedés), akkor az ilyesmi kiégett nőstények valami indiai gettóban tengődnének.

Ehelyett tiktokon oktatja a népet, az ostoba, fogalmatlan balkáni nő pedig persze hogy tapsol neki. De szép világ lett ez. :D

2024. febr. 24. 23:42
 14/50 anonim ***** válasza:
19%

"Főzzön, mosson, takarítson?": Megint csak a videóban szereplő nőnek van igaza. Ez a feladata egy nőnek.

Viszont a kérdés abból a szempontból jogos, hogy ma egy átlagos férfi ezeket a nő részéről teljesen jogos elvárásokat a mai gazdaságban nem tudja teljesíteni.

Viszont utoljára 2006 -ban égtek az autók a belvárosi utcákon...

2024. febr. 24. 23:44
 15/50 anonim ***** válasza:
86%

Nem néztem teljesen végig, de van sok igazság abban, amit mond.

Sok "férfi" azt csinálja, hogy leteszi a melót, hazamegy, beül a tv elé egy sörrel, aztán vakarássza a tökeit, miközben a'zasszony szintén hazaér munka után (előtte persze viszi-hozza a gyereket ide-oda), megfőz, takarít és mondezek után azért a pasika kis kukijával is készségesen foglalkozzon. Sajnos nem egy ilyen felállást ismerek.

2024. febr. 24. 23:45
 16/50 anonim ***** válasza:
84%

" Egy ebéd egy jó étteremben ma minimum 50ezer forint két főre."

Ilyenekből látszik, hogy valakinek semmilyen fogalma nincsen a dolgokról, már ne is haragudj. Tele van Budapest és csomó város 4,5 feletti értékeléses éttermekkel (több ezer szavazat alapján) ahol 5-10 ezer forint/ fogásból vagy menüből simán meg lehet ebédelni vagy vacsorázni. Még italfogyasztással is maximum 20 ezer forint fog ott maradni, de akkor tényleg sokat kell inni és enni is. A legtöbb helyen nincsenek annyira elrugaszkodott árak, hogy 50 ezer forintot ott kellene hagynod főleg nem egy "randi" időszakban. A nőknek a 99,8% nem is vár el ilyet, hogy egy vacsorára 50 ezer forintot költsön a férfi.

2024. febr. 24. 23:50
 17/50 anonim ***** válasza:
7%

"Ilyenekből látszik, hogy valakinek semmilyen fogalma nincsen a dolgokról":

Itt lakom a városban és én is viszonylag olcsón szoktam rendelni a woltról.

Viszont egy rendes olasz étterem a belváros "peremvidékén" a dunaparton bizony megvan 50e forint ha nem spórolok. 2023 májusába legalábbis megvolt. Mennyibe kerülhet egy valóban neves étterem..

"A nőknek a 99,8% nem is vár el ilyet, hogy egy vacsorára 50 ezer forintot költsön a férfi.":

A nők mondjuk úgy 90% -a nem vár el semmit, a lényeg, hogy Chaddel találkozzon. Tisztelet a maradék kivételnek, mint a videóban szereplő nő.

2024. febr. 24. 23:58
 18/50 anonim ***** válasza:
79%

Ti egyébként jártok az utcán?

Az emberek minimum 70% egyáltalán nem néz ki jól vagy ápolatlan, vagy elhízott de a tipikus chadnek mondott kinézettől olyan messze van, mint az ilyen kommentek leírói a boldog bárkapcsolattól.

Mondja el nekem valaki, hogy van az, hogy az emberek többségének inkább van párkapcsolata és családja is és mégis elenyésző százalékuk néz ki valóban úgy és áll közel a "chad" kinézethez?

Erre van valakinek valami elfogadható magyarázata? Tényleg érdekelne, hogy mivel indokolja meg az aki ezeket a baromságokat komolyan elhiszi.

2024. febr. 25. 00:10
 19/50 anonim ***** válasza:
73%
Nem extra drága étteremről volt szó, nem is ez a lényeg, hanem az, amikor a nő is dolgozni kényszeróül kisgyerek mellet, ÉS a munka MELLETT várják el a pasikák, hogy még ki is szolgálja a családot. És tudod, igaza van. Nagyon is.
2024. febr. 25. 00:19
 20/50 anonim ***** válasza:
7%

18: 2020 előtt jöttek össze a barátnővel, amikor még könnyű volt csajozni. Én is akkor vesztettem el a szűzességemet btw.

Te amúgy próbáltál csajozni 2020 után?

2024. febr. 25. 00:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!