Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány éves korig van esélye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves korig van esélye egy férfinak/nőnek még megtalálni a társát akivel klasszikus kapcsolata lehet, ahol még lehet házasság és gyermek?

Figyelt kérdés
Én 38 leszek idén és úgy érzem már vagy régesrég elúszott ez a hajó vagy nagyon csak 1-2 év van már ebben, hiszem a kapcsolat felépítése, megélése + a családalapítás is évek.

febr. 22. 06:54
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:

Itt ez a kérdés: "43 éves férfinek nagy kincs egy 35 éves gyermektelen nő,komoly kapcsolatra?"

Kérdezőnk (47f incel) itt írja válaszadóként, hogy soha nem kezdene elvált nővel. Sose volt nője, de az elvált nők nem megfelelőek.

Ennyit a nagy sértődésről, nyitottságról és tisztalelkűségről.

febr. 26. 10:24
 62/69 anonim ***** válasza:
61-meg az elszallt elvárásokról.
febr. 26. 10:31
 63/69 A kérdező kommentje:

61-es orvos látott már hogy más férfiak preferenciájával foglalkozol egész nap anonim fórumokon ?

47fincel te vagy én 37 lettem nemrég. Egyébként meg ha tökéletes a szerelmi életed miért nem vele vagy és miért itt alázod az egyedülállókat?!

Az meg mitől irreális elvárás hogy ne legyen elvált ? Lehet nálad falun mindenki elvált de itt Bp-en rengeteg szingli van.

37F incel

febr. 26. 10:48
 64/69 anonim ***** válasza:
37 F voltál te kb 6 éve 😅
febr. 26. 10:51
 65/69 A kérdező kommentje:

86os vagyok de ne zavarjon ...

A matek nem erősséged. Gondolom négy eleminél megálltál a tanulmányaidban.

37F incel

febr. 26. 10:53
 66/69 anonim ***** válasza:

Na ilyen az igazi személyiséged.

Véletlenül írtam 47f-et, de gyakorlatilag megerősítettél, hogy te vagy az a másik kérdésnél.

febr. 26. 11:21
 67/69 A kérdező kommentje:
Igen 66-os biztos nagyob ismersz... szerintem jobb lenne ha leszállnál rólam végre.
febr. 26. 11:39
 68/69 anonim ***** válasza:

Na, 30-ról levitted 28-ra?

Nem azt mondom, hogy senkinek nem sikerülhet, de neked nem fog. Minden héten felteszed a kérdést, elvileg jársz emberek közé, de... mit csinálsz ott? Élőben is levágod a nőgyűlölő dumát, vagy egy sötét sarokban ülsz némán?

febr. 26. 12:59
 69/69 anonim ***** válasza:
Ez csak Balazska. Az osszes ...cel karakter az ove, ezt eppen kemetteljes, netril masolt szent szovegekkel disziti. Az a lenyeg, hofy az osszes szemelyisege uguanolyan kreten, elbasztt, noket szido kisfiu. A stilust kell figyelni es par valasz utan mar biztosan azonosithato.
febr. 26. 18:42
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!