Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány éves korig van esélye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves korig van esélye egy férfinak/nőnek még megtalálni a társát akivel klasszikus kapcsolata lehet, ahol még lehet házasság és gyermek?

Figyelt kérdés
Én 38 leszek idén és úgy érzem már vagy régesrég elúszott ez a hajó vagy nagyon csak 1-2 év van már ebben, hiszem a kapcsolat felépítése, megélése + a családalapítás is évek.

2024. febr. 22. 06:54
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 A kérdező kommentje:

9-es köszönöm szépen, igazán jól esnek a bíztató szavak.

Bárcsak úgy lenne.

Igyekszem nyitni, zárkózott típus vagyok és régóta vagyok egyedül de ezt nyilván nem tudhatják rólam akik látnak, mert nem egyértelmű, bár lehet van aki leszűri hamar.

Közösségekbe járok, ismerkedő rendezvényekre, társkereső rendezvényekre, tehát nem a világhálón keresem a társam, azon sajnos nem volt soha sikerem.

Talán még nem késtem el... :(

2024. febr. 22. 07:37
 12/69 anonim ***** válasza:
53%

Arra leszek kiváncsi kérdező ha a várakozással eléred a 43-46 éves kort akkor hány éves nőket írsz majd mint ami megy hozzád? Elfogadod majd hogy 40 feletti , vagy ugyanúgy 30-32 éves vékony nőkben remenykedsz majd?

30 kérdésed van már itt ugyan erről. Nem érkezett elég válasz? Vagy ha egy debil vagy mellédumás hülyeséget ír (ami számodra nézve pozitívan hat) annak örülsz és megnyugtat? Ha valaki meg oda írja a reális valóságot azt meg figyelmen kívül hagyod?

2024. febr. 22. 07:38
 13/69 anonim ***** válasza:
22%
Kedves utolsó, 38-40 évesen úgy gondolod az ember ássa el magát? Én 40 évesen lettem mérnök, utána lett igazi kapcsolatom is, nem nézek ki annyinak igaz de akkor is, nézd meg mennyi fiatal válik mert eszetlenül ugrottak bele egy házasságba. Ők még rosszabb helyzetben lesznek 40 évesen, ugyanúgy keresik majd a párjukat csak még kevesebb eséllyel egy esetleges gyerekkel, gyerektartással a nyakukon.
2024. febr. 22. 07:43
 14/69 A kérdező kommentje:

12-es: az első kérdésed teljesen jogos. Nyilván ha ezt vizionálod az nem esik jól de oké tegyük fel hogy 43-46 évesen is ugyanígy vagyok. Ami ugye 6-9 év még, ami azért elég messze van, de oké. Akkor szerintem nem fogok már ilyen módon keresni és természetesen ugyanúgy tolódik majd el a korosztály. SOHA, ismétlem SOHA nem kerestem korosztályomon kívüli nőket. Sőt, 30-as éveim elején és 20as éveim végén simán vonzottak a nálam 2-3 évvel idősebbek is, aztán 35 körül fordult ez meg hogy már nem vonzott ( és nem is vonzódtak ) hozzám a tőlem idősebbek. Én azt tartom jobbnak ha a férfi idősebb pár évvel, ezt el kell fogadni. Egyébként meg a legtöbb nő nem szeret se idősebb, se magasabb lenni a párjánál, tehát ez a női oldalról ugyanúgy megvan.

13-as: örülök hogy neked sikerült jól esik hallani sikersztorikat hogy nem kell 30 felett, 35 felett, 40 felett lehúzni azonnal a rolót mert a GYK-s válaszadók között sokak szerint igen, sajnos.

2024. febr. 22. 07:47
 15/69 anonim ***** válasza:
65%

Kedves 13

1, A kérdezőnk két éve 38 éves.

2, ahogy már 20 évesen és most 40 körül is irtózik a negyvenes ráncos , túlsúlyos , es gyerekkel rendelkező nőktől

3, ő maga alacsony , ronda , elhízott , csóró = de neki csak a még szép , csinos , 30 körüli nő kellene.

4, a korábbi kérdései alapján nem 100 as fejben és ha 50 éves lesz akkor is ugyan ezeket az elvárásokat fogja írni.

5, nem tudom hogy ha itt kap számára elég megerősítést (hogy nem főtt le a kavéja) az az öngyilkosságtól, total feladástól , vagy valami mérgében elkövetett bűncselekménytől tántorítja e el? De akkor már inkább nyugtassátok meg. 😀👍🏻

2024. febr. 22. 07:50
 16/69 A kérdező kommentje:

Kedves 15-ös,

1) Fogalmad sincs rólam, 86-os születésű vagyok, akkor így fogom ezentúl írni hogy ne köthessenek belém, és vonjanak össze más posztolókkal. 4-5 hónap múlva leszek 38, szóval kerekítettem ráadásul. Két évvel mához képest ezelőtt 35 voltam, de mindegy, kötekedjünk a másikkal attól jobb lesz.

2) Senki nem írtózik senkitől, de kell a vonzalom. Miért kéne negyvenes ráncos, túlsúlyos és gyerekkel rendelkező nőre rámozdulnom? Miért ne vonzhatna egy harmincas ÁTLAGOS nő. Nem értem a logikát. Amúgy meg 20on évesen ismerkedtem jóval idősebbel csakhogy a sztereotípiádat megcáfoljam. Nyilván ott csak testiség volt, nem is vagyok rá büszke mert nem erre vágytam sohasem.

3) 184 magas vagyok tehát ÁTLAG magas, ez nem alacsony, de nem is túl magas. Nem vagyok ronda és elhízott, 84-85 kg a súlyom már 4-5 éve, konstans. Kinek mi a szép? Nem tetszenek a sminkelt nők sem, a természetes szépség jön be. 30 körüli nő? Ezt vállalom, 30-38 között valahol igen. Korombeli magyarul inkább így írnám.

4) Ezt te látod így de oké.

5) Érdekes gondolatok ezeket elviszem magammal, mert ezzel nem tudok vitatkozni, a kérdés önmagában nyilván arra irányul hogy megtudjam hogy kinek hogy alakult az élete ki hogy látja az ismerettségi körében, lehet e még ilyen korban ismerkedni vagy fel kéne adni mert ahogy írják sokan "lefőtt a kávé".

2024. febr. 22. 07:55
 17/69 anonim ***** válasza:
44%
Tegyél be egy egész alakos képet magadról. Hátha akkor jobban tudunk “segíteni”.
2024. febr. 22. 07:59
 18/69 anonim ***** válasza:
45%
Nem tudom ezek a tizenéves troll kölkök erre verik hogy a gyakorin osztják a hülyeségüket?
2024. febr. 22. 08:19
 19/69 anonim ***** válasza:
47%
Kérdező, sokszor kiirtad már ezt a kérdést. Nem az életkorban probléma, hanem a tapasztalatlansagod. Ha jól sejtem, nem nagyon volt még hosszabb parkapcsolatod. Emiatt necces, hogy ennyi idősen majd pont megtalálod azt, akivel családot alakíthatsz. De nem ide kell írogatni, hanem próbálkozni kell a nőknél. Mióta vagy egyedülálló?
2024. febr. 22. 08:32
 20/69 A kérdező kommentje:

19-es sajnos az életkort sem lehet elengedni mert bizonyos korban még könnyebb változtatni, több az idő. A nők pl. ( akikkel beszéltem ), volt aki 35 felett volt aki 38 felett volt aki 40, de volt olyan is aki 43-45 felett engedte el a "klasszikus" kapcsolatot ( értsd: család ).

Igen tapasztalatlanság van, de szerintem ez sem feltétlenül probléma. Mármint az ismerkedésnél nehéz de legalább sebeket nem ejtettek rajtam. Rengeteg olyan emberrel ismerkedtem akik 1-2 éve mentek szét és volt minden az életükben és annyira elkeseredettek, nem képesek nyitni, elköteleződni semmi. Ez nálam nem probléma, én nyitok, heti szinten járok közösségekbe, ismerkedni, társkereső rendezvényekre, problémák minél több helyen minél nyitottabban ismerkedni nyilván ilyen céllal.

Nem volt még kapcsolatom.

2024. febr. 22. 08:40
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!