Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány éves korig van esélye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves korig van esélye egy férfinak/nőnek még megtalálni a társát akivel klasszikus kapcsolata lehet, ahol még lehet házasság és gyermek?

Figyelt kérdés
Én 38 leszek idén és úgy érzem már vagy régesrég elúszott ez a hajó vagy nagyon csak 1-2 év van már ebben, hiszem a kapcsolat felépítése, megélése + a családalapítás is évek.

2024. febr. 22. 06:54
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
Ha meg egyáltalán nem volt kapcsolatod, akkor nullához konvergal az esélyed, hogy ennyi idősen megtalald a párod. Sajnálom, hogy ezt mondom, de ezt gondolom.
2024. febr. 22. 08:42
 22/69 A kérdező kommentje:

21-es legyen meg a te akaratod :). Legalább elmondhattam hogy megpróbáltam, sok olyan embert ismerek akik:

- Olyan kapcsolatban vannak ahol borzalmasan érzik magukat

- Szeretnének nagyon kapcsolatot de úgy látják hogy esélyük nincs és teljesen elengedték és szenvednek ettől ugyanúgy de nem hajlandóak ismerkedni.

2024. febr. 22. 08:45
 23/69 anonim ***** válasza:
Hianyzik 2 evtizednyi parkapcsolati szocializaciod. Ezenkivul a tarsasagi szocializaciod is gyenge, hiszen nem volt eleg ahhoz se, hogy parkapcsolatot talalj. 2 evtized sem volg hozza, hogy az alapszintet el tudd erni benne. Nem is ertem, hogy jon ide, hogy te milyen csajokra gerjedsz? Mintha azon menne a vita, hogy te veszel a holdon egy parcellat es a foldre nezo lakast, vagy a fold alattit akarod megvenni. Ahelyett, hogy alomkepeket kergetnel, fel kene nonod! De tenyleg, erdekelne, hogy az elmult ket evtizedben mit fejlesztettel magadon? Honnan indultal es milyen milestoneokat ertel el?
2024. febr. 22. 10:00
 24/69 A kérdező kommentje:

23-as nehogy azt hidd hogy ezzel egyedül vagyok. Rengetegen nem találják a társukat, de én legalább elmondhatom hogy próbálkozom, olyan nyitottság alakult ki bennem 2 éve lassan ami régen abszolút messze volt tőlem.

Megtértem közben, ezért Jézust is szeretem már meg a Jóistent.

2024. febr. 22. 10:02
 25/69 anonim ***** válasza:
71%
Jaaa, hogy te vagy az a kereszténycel! Akkor már értem.
2024. febr. 22. 10:05
 26/69 anonim ***** válasza:

Jézussal csak kevesebb esélyed van. Párkapcsolatod lehet elvileg bármeddig, gyerek nem nagyon. Mármint ha valóban apuka akarsz lenni, nem csak a neveden akarsz tudni egy utódot.

Viszont ha a gyerekről lemondasz, találhatnál (sokkoló!) veled pont egyidős nőt is akár.

2024. febr. 22. 11:51
 27/69 A kérdező kommentje:

26-os kifejtenéd miért lehetetlen? Azért elég sok 40 feletti apukát látok, sőt egyre több 50 felettit ( kis gyerekkel ami azt jelenti 45 után lettek apák )...

38 évesen nem esélyes semmiképpen sem hogy 3-4 éven belül eljussak addig hogy családom lehessen?

Érdekelne miért gondolod hogy nem jön ki a "matek".

Megismerkedek valakivel 1 éven belül, 2 évig járunk, 1 évig már együtt lakunk majd belevágunk a családalapításba ( "szaporodjatok és sokasodjatok" Mózes 1:28 )...

Tehát ez 3-4 év, magyarul 41 körül már lehetne családom. Ez ennyire ördögtől való kor? Olyan fiatalos 40 éves nőket látok hogy férfiként ezt nem tartom ördögtől valónak, de érdekelne az ellenvélemény.

Köszönöm!

2024. febr. 22. 11:55
 28/69 anonim ***** válasza:
27- elmondom még egyszer. Nem a korod a baj, hanem az, hogy ha ennyi éves korodra még egyetlen párkapcsolat sem jött össze, akkor olyan hátrányból indulsz, amit nehéz lesz ledolgozni. A vallási közösségedben lenne érdemes keresgélni, a keresztényeknél erény a szüzesség, tehát elképzelhető, hogy találsz egy hasonlóan tapasztalatlan nőt, aki hajlandó veled kísérletezgetni. Tapasztaltabb nők nem fognak beállni tanítgatni egy 38 éves férfit, akinek olyan lemaradásai vannak, amik nagyon hamar ki fognak ütközni. Én olyannal sem állnék össze, aki még nem élt együtt nővel, nemhogy olyannal, akinek párkapcsolata sem volt.
2024. febr. 22. 12:59
 29/69 A kérdező kommentje:

28-as oké akkor neked a falu bikája kell, egy igazi Chad. Hajrá!

37F kereszténycel

2024. febr. 22. 13:16
 30/69 anonim ***** válasza:
Csak kibujt a szog a zsakbol. Tegyuk fel, hogy a kovetkezo 20 eved is no nelkuli lesz, ahogy az azt megelozo. Akkor mit csinalsz? Mert ez az A terv, te valami csodaban remenykedsz, ami sose fog eljonni. Mi az, hogy 3 evig jarunk? Ebbol latszik, hogy tini vagy fejben es tapasztalatlan.
2024. febr. 22. 13:24
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!