Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korig van esélye egy férfinak/nőnek még megtalálni a társát akivel klasszikus kapcsolata lehet, ahol még lehet házasság és gyermek?
21-es legyen meg a te akaratod :). Legalább elmondhattam hogy megpróbáltam, sok olyan embert ismerek akik:
- Olyan kapcsolatban vannak ahol borzalmasan érzik magukat
- Szeretnének nagyon kapcsolatot de úgy látják hogy esélyük nincs és teljesen elengedték és szenvednek ettől ugyanúgy de nem hajlandóak ismerkedni.
23-as nehogy azt hidd hogy ezzel egyedül vagyok. Rengetegen nem találják a társukat, de én legalább elmondhatom hogy próbálkozom, olyan nyitottság alakult ki bennem 2 éve lassan ami régen abszolút messze volt tőlem.
Megtértem közben, ezért Jézust is szeretem már meg a Jóistent.
Jézussal csak kevesebb esélyed van. Párkapcsolatod lehet elvileg bármeddig, gyerek nem nagyon. Mármint ha valóban apuka akarsz lenni, nem csak a neveden akarsz tudni egy utódot.
Viszont ha a gyerekről lemondasz, találhatnál (sokkoló!) veled pont egyidős nőt is akár.
26-os kifejtenéd miért lehetetlen? Azért elég sok 40 feletti apukát látok, sőt egyre több 50 felettit ( kis gyerekkel ami azt jelenti 45 után lettek apák )...
38 évesen nem esélyes semmiképpen sem hogy 3-4 éven belül eljussak addig hogy családom lehessen?
Érdekelne miért gondolod hogy nem jön ki a "matek".
Megismerkedek valakivel 1 éven belül, 2 évig járunk, 1 évig már együtt lakunk majd belevágunk a családalapításba ( "szaporodjatok és sokasodjatok" Mózes 1:28 )...
Tehát ez 3-4 év, magyarul 41 körül már lehetne családom. Ez ennyire ördögtől való kor? Olyan fiatalos 40 éves nőket látok hogy férfiként ezt nem tartom ördögtől valónak, de érdekelne az ellenvélemény.
Köszönöm!
28-as oké akkor neked a falu bikája kell, egy igazi Chad. Hajrá!
37F kereszténycel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!