Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány éves korig van esélye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves korig van esélye egy férfinak/nőnek még megtalálni a társát akivel klasszikus kapcsolata lehet, ahol még lehet házasság és gyermek?

Figyelt kérdés
Én 38 leszek idén és úgy érzem már vagy régesrég elúszott ez a hajó vagy nagyon csak 1-2 év van már ebben, hiszem a kapcsolat felépítése, megélése + a családalapítás is évek.

2024. febr. 22. 06:54
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
40- és 52 évesen kezdted a párkapcsolatokat?
2024. febr. 22. 16:36
 42/69 anonim ***** válasza:
52%

Hát nézd, szerintem ha felregisztrálsz bármelyik társkeresőre meglátod hogy tele van 40 es nőkkel, akik még gyereket akarnak.

Én már kb a fejem fogom, mert olyan meg nincs aki nem akar, mivel én sem szeretnék így nem is bonyolódnék olyannal aki meg igen...

2024. febr. 22. 17:45
 43/69 anonim ***** válasza:
56%
42- az sem egy 38 éves, nulla párkapcsolati tapasztalattal rendelkező férfit fog választani. Bőven van ebben a korosztályban tapasztaltabb is.
2024. febr. 22. 17:47
 44/69 anonim ***** válasza:
Ezt honnan tudod, talán orákulum vagy? Nők se egyformán gondolkoznak
2024. febr. 22. 17:57
 45/69 anonim ***** válasza:
56%
44- mert célcsoport vagyok.
2024. febr. 22. 17:58
 46/69 anonim ***** válasza:
62%

Nem kell orákulumnak lenni, hogy 99.9% valószínűséggel arra tegyünk, hogy egy 40-es nő aki last minute gyereket akar, az nem a mi kis "47f kereszténycel" barátunkkal kezdjen bele a hátralévő életébe.

De ha van ilyen, hát sok szerencsét.

2024. febr. 22. 18:06
 47/69 anonim ***** válasza:
A férfiaknál olyan 55 év, nőknél 45-47.
2024. febr. 25. 18:15
 48/69 anonim ***** válasza:
47-noknel szerinted még 45-47 évesen lehet gyerek?
2024. febr. 26. 06:24
 49/69 A kérdező kommentje:

Férfiaknál szerintem 40-50 között, abszolút férfifüggő.

Viszont nőknél a gyerektéma és a korábban való érés miatt ez 30-40.

Nem azt mondom hogy 10 év korkülönbség kell a két fél között, bár nyilván az is működhet.

Rengeteg a független 30-45 közötti nő akik várják a csodát, az igényeiket nem adják lentebb, azt hiszik még ugyanaz a "kínálat" mint 15-28 éves koruk között volt.

Sajnos nem. Akikre pályáztak és "minőségi" férfiak voltak már réges rég elkeltek akik meg nem azok tele vannak sérelemmel, vagy semmi komolyat nem akarnak, vagy pedig ha tényleg olyan jók akkor komoly igényeik vannak.

Elképesztő hogy átlagalatti külsővel rendelkező nők milyen elvárásokat támasztanak manapság.

- Keressél jól ( jó sokat )

- Nézzél ki nagyon jól, legyél izmos, magas, sportos, atletikus ( akkor is ha ők ducik )

- Legyen diplomád de ne 1 hanem 2-3, 2-3 nyelvtudással kipótolva

- Legyenek hobbijaid, jó sok, jó drágák, és utazz sokat

- Legyen hatalmas baráti társaságod, tökéletes kapcsolatod a szüleiddel

- Legyen saját hitelmentes nagy lakásod, ha lehetséges emellé egy kis nyaraló sem baj

- Legyen 1-2 éves minél menőbb, minél elektromosabb autód

Ezek a rajtengedélyek 30-45 között....

Egy átlag irodista, senki, esélyt se kap.

37F

2024. febr. 26. 06:29
 50/69 anonim ***** válasza:
Miért kérdező, szerinted neked reális elvarasaid vannak?
2024. febr. 26. 06:48
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!