Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány éves korig van esélye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves korig van esélye egy férfinak/nőnek még megtalálni a társát akivel klasszikus kapcsolata lehet, ahol még lehet házasság és gyermek?

Figyelt kérdés
Én 38 leszek idén és úgy érzem már vagy régesrég elúszott ez a hajó vagy nagyon csak 1-2 év van már ebben, hiszem a kapcsolat felépítése, megélése + a családalapítás is évek.

febr. 22. 06:54
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 A kérdező kommentje:

30-as miért hány évig kell járni mielőtt komolyodna a dolog? Tini fejben a tudod ki.

37F kereszténycel

febr. 22. 13:28
 32/69 anonim ***** válasza:
100%
31-nincs erre ilyen szabály. Amúgy miért írod ki ezt a kérdést újra és újra? Milyen választ vársz? Ha itt megszavazzuk neked, hogy 45 éve korodig válhatsz, akkor mi van? Akkor lesz barátnőd és csaladod, ha a való életben találsz egy nőt. Inkább ebbe kéne az energiákat tolni, nem az itteni irogatasba.
febr. 22. 14:53
 33/69 anonim ***** válasza:
64%
Vitray most nősült negyedszer 91 évesen. Szerinted?
febr. 22. 14:56
 34/69 anonim ***** válasza:
76%
33-szerintem Vitray nem volt incel
febr. 22. 15:09
 35/69 anonim ***** válasza:

Beszarok, már a bibliából idéz a 184cm-es sportos megtért cimborellóm, aki már Jézust is szereti.

Jó hírem van, te boldog lehetsz, mert tiéd a mennyek országa, ha érted hogy mondom.

Szerintem neked nincs esélyed családra, hiszen fogalmad sincs a nőkről, a kapcsolatokról, és az a nő, aki 37 év körül utolsó esélyként keresi a leendő gyereke apját, az nem egy hozzád hasonló kereszténycelt vagy micsodát fog választani magának, hanem valami talpraesettet, aki már kipróbált jót és rosszat és végül megállapodhatna.

De ha mégis valami isteni csoda folytán (pun intended) összejössz egy nővel, akit nem zavar a tapasztalatlanságod, aki elfogadja a nőkről, chad-ekről és úgy a világról alkotott torz véleményed, az sem biztos, hogy tartósan veled marad, mert az cimbim, hogy se kapcsolati se testi tapasztalatod nincs (a szexre gondolok, ha nem értenéd), az elég hamar ki fog ütközni.

És habár szent Mária szűzen szülte szerett Jézus urunkat, egy 40 körüli nővel valoszínűleg jó pár hónapig kéne dolgozni, hogy megfoganjon. Hacsak a szentlélek be nem segít.

febr. 22. 15:10
 36/69 anonim ***** válasza:

Nem azt mondom, hogy lehetetlen, azt mondom, hogy kibaszás a gyerektől elvenni azt az időt, amit veled tölthet, csak mert Mózes azt mondta, hogy szaporodj.

De tudom, hogy sok férfi csak a státusz miatt akar gyereket.

Viszont fura, hogy még a kis vallási közösségedben sem kellesz senkinek.

febr. 22. 15:21
 37/69 anonim ***** válasza:
76%
Ja, lehet, hogy a magányosok klubjába kellett volna beszállni, nem pedig a helyi keresztényegyletbe. Habár a lelki szegény sehol sem nyer.
febr. 22. 15:42
 38/69 A kérdező kommentje:

35-ös ez igazi kegyetlen hozzászólás volt részedről. Mintha bárkit is sértenék azzal hogy társat keresek az életben. Szégyelld magad emiatt a megjegyzésed miatt.

Lehet hogy Te neked sok sikered volt a nőknél de ettől függetlenül azért szurkolni hogy másnak ne lehessen társa, ez eléggé gonosz dolog.

Mit fájna neked az ha nekem lehetne társam és családom egyszer?

Sose fogom ezt megérteni. De gúnyolódjál a magasságomon, koromon, hitemen. Ha ettől te most jobban érzed magad, ha ettől szebb éjszakád lesz, már megérte kiírnom a kérdést.

febr. 22. 16:11
 39/69 anonim ***** válasza:
51%

35# vagyok. Incike, ha te egy elkeseredett, naív 37 éves fiú lennél, aki társat keres, akkor konstruktívan állnék hozzá.

De én, és sokán mások ismerjük az itteni munkásságodat, olvastuk rengeteg kérdésedet és válaszaidat, láttuk és megtapasztaltuk a hozzáállásod a dolgokhoz. Akár ebben a kérdésben is a chad-es hozzászólásodat.

Szóval meglovagolhatsz egy újabb hullámot, lehetsz hirtelen mélyen megtért keresztény, idézhetsz zsoltárokat, de attól te még te maradsz, egy személyiségzavaros, a sikertelenségéért mindenkit és mindent hibáztató antipatikus irritáló ember.

Szóval nem, nem szégyellem magam.

febr. 22. 16:20
 40/69 anonim ***** válasza:
78%
52 évesen volt 32 éves nőm, most 57, feleségem 46, 1.5 éve nősültem
febr. 22. 16:25
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!