Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korig van esélye egy férfinak/nőnek még megtalálni a társát akivel klasszikus kapcsolata lehet, ahol még lehet házasság és gyermek?
28-38 között, komoly kapcsolatot keressen, szeressen családot, lakjon Budapesten, legyen kölcsönös vonzalom, hasonló habitus és értékrend.
Szerintem nem irreális elvárások.
Drága kereszténycel barátom.
A 40-45 éves nőknél SEM főtt még le a kávé. Nagyon sokan vannak, akik elváltak, van egy-két gyerekük aki már felnőtt vagy hamarosan felnő és kirepül.
Ez mellett jól tartják magukat, sportosak, van egzisztenciájuk.
A még fiatalabb korosztályban szintén sok ilyen van, gyerek nélkül.
Ez megint a te beteges elképzelésed a világról, hogy mindenki szerencsétlen, aki eddig még nem tudott rendes kapcsolatot kiépíteni.
Te nem elvált vagy, nem egy hosszú kapcsolatból jössz, hanen semmilyenből.
A nő- és férfigyűlölet viszont megvan. Esélytelen vagy.
54-és te engem nem ismersz, a gyűlölet maximum nálad van meg.
55-ös nincs kőbe vésve a külső ideál nálam.
56-os ezt cáfolom, az elvált nők egyáltalán nem kelendőbbek sőt. Elvált férfi dettó. Rengeteg érzelmi és anyagi teher van ezeken az embereken. Lehet engem ekézni ( az nagyon megy ), de szerintem a lelkem kevésbé sérült attól hogy én nem mentem át egy váláson, arra a mai napig nem büszkék az emberek ha elváltak.
Én keresem az igazit.
Haver, 57#-ben mintha nem is te lennél.
Évi kb 100 kérdést kiírtál "47f incel" aláírással. Olvastuk, kialakult bennünk egy kép rólad, ahogy a nőkről, a "chad"-ekről írsz.
Hidd el, engem aztán teljesen hidegen hagy, hogy szűzen halsz meg, vagy Mózes tanításait követve megházasodsz és telenemzed a földet utódokkal.
Sőt, kivánom neked, hogy sikerüljön!
Én, és mások csak arra próbálunk ráébreszteni, hogy ez nem nagyon fog összejönni. Én már nem leszek utasszállító pilóta, forma1-es versenyző vagy híres rocksztár, te meg nem leszel boldog kapcsolatban élő apuka, mert ha 38 éves korodra nem egy épkézláb kapcsolat, hanem semmilyen nem jött össze ÉS úgy látod a világot, ahogy a tömérdek korábbi kérdésedben és hozzászólásodban leírtad, akkor az esélyed szinte nulla. De látod, lottó főnyereményt is elvitték, szöval hajrá!
59-es, oké vettem, lefőtt a kávé nekem ennyi volt, az életem 37 éves koromra.
Neked viszont sok sikert és kívánom hogy minden célod valóra váljék!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!