Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amelyik férfi nem szeret változtatni / tovább tanulni az hány nőnél kuka?

Figyelt kérdés
Tegyük fel van egy szakmája és érettségi. 10 éve egy helyen dolgozik hiányzás nélkül 300 körüli nettóért. De minden nő azt várnà hogy nappalin csinálja meg diplomát, tanuljon meg 2-3 nyelvet. Kockáztassa a lakhatását hogy még az alvás helyett is tanuljon vagy menjen másik mellék munkába. Közben nyilván a fő munkahelyén figyelmetlen lesz. Kirúgják , és mivel tiszta egyedül van segítség nélkül és csak egy bérelt lakásban van megtakarítás nélkül…. Még az is lehet hogy utcára kerül ez miatt. Tényleg kockáztasson azért hogy hátha előrébb jut a csöppet és akkor majd megfelel majd egy nőnek aki egy gyufat nem tenne keresztbe?
febr. 20. 07:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/82 anonim ***** válasza:
62%
Pont te mondod.
febr. 20. 15:42
 72/82 anonim ***** válasza:
61%

A 4. válasz is az enyém.

Nem mindenki szerez 3 diplomát, például én egyet se. Kitanultam egy hiányszakmát, és jó is vagyok benne.

Nem csak a diploma jelenti azt, hogy fejlődik vagy előrelép valaki. Például egy büfé-ruhatáros végzettség esetén előrelépés lehet, ha mondjuk elmegy asztalosnak vagy mozdonyvezetőnek.

A hangsúly azon van, hogy nyafogás meg kifogás helyett megemeli magát és elkezd tenni azért, hogy jobb legyen. Például ha minden ide kiírt kérdés helyett bemagolt volna öt idegen nyelvű szót, a kérdezőnek ma lenne egy nyelvvizsgája. Ha minden kérdés után csinál 5 felülést, 5 fekvőt, meg 5 guggolást, már ki lenne gyúrva. 😂😂😂

Egyesek hihetetlen mennyiségű energiát fektetnek a panaszkodásba, miközben nem változtatnak semmin. Fele ennyi erőbedobással már megváltozott volna az élete.

febr. 20. 17:45
 73/82 anonim ***** válasza:
43%

Túl van becsülve az igyekezet. Az én IQ-m 2 számjegyű. Nyilván így nem megy semmi, amihez ész kell. Sebaj, nézelődjek akkor a szakmák között. Nő vagyok, emiatt sok ki is esik. Amik maradnak és van értelme kitanulni őket, azokhoz kézügyesség kell, "érzék", kreativitás. Még egy nyomorult, alulfizetett ápoló sem lehetsz úgy, ha ügyetlen vagy és nem tudsz normálisan hozzányúlni a beteghez vagy használni az eszközöket. 14 éves a jogsim, napi szinten használom (kényszerből), de katasztrófa, olyan balfasz vagyok, az Isten sem tudna normálisan megtanítani.

Közel sem olyan egyszerű ez a téma, hogy van rá x mennyiségű szabadidőd, tedd le a segged, mindent lehet, csak akarni kell... Ezerszer több múlik a képességeken, és nem elhanyagolhatóak a körülmények sem.

febr. 20. 18:00
 74/82 A kérdező kommentje:

73

Sokkal tisztábban lát mint sok agyon iskolázott nő. Nem minden az a papír.

febr. 20. 18:08
 75/82 anonim ***** válasza:
30%
Meg is van az ideális jelolted.
febr. 20. 19:32
 76/82 anonim ***** válasza:
76%

Én biztos külföldön dolgoznék inkább a helyedben .

Voltam kint én is idősgondozó.

Most meg 2000-et keresnek a gondozók. Csak már családom van azért nem megyek.

Nekem sem segítettek a szüleim, meg senki.

Persze van más munka is gondolom.

Amúgy szeptembertől kezdek egyetemet estin. Most végzek 2 tanfolyamot egyszerre.

3 szakmám van és egy érettségi. De most már 5 szakmám lesz nemsokára.

Nincs valamihez érzéked, tehetséged, kedved, amiből jobban élnél? Annyi szakma van manapság, részletfizetési lehetőséggel.

febr. 24. 23:13
 77/82 anonim ***** válasza:
86%

Ha gerincsérved van ,akkor annál inkább tanulnod kellene valamit ,mert nem biztos hogy sokáig fogod bírni a fizikai munkát.

Nézd meg az oktáv oldalát!

febr. 24. 23:20
 78/82 anonim ***** válasza:
60%
Szeretett ketesztanyám ( nyugodjon békében ), főorvos volt. Egy budapesti egyszerű panellakásban élt és boldog volt. Nem keresett rosszul de nem habzsolta az élvezeteket ... nem utazott luxusutakra semmi
febr. 26. 11:07
 79/82 anonim ***** válasza:
7%
Itt egy novel sem jonnek ossze a hozzaszolasik alapjan. Nem , nem azert mert anyagi gondjaim vannak , de tisztan latszik kik milyen nevelest kaptak es hogyan viszonyulnak mas emberekhez. Ez szornyu !
febr. 26. 11:23
 80/82 anonim ***** válasza:

79-es és rengeteg ilyen nő van ( persze férfiakból is sajnos ).

Bekéne látni végre hogy a fogyasztói társadalmunknak a végéhez közeledünk, és ez nem üres frázis, ez még a mi életünkben be fog következni. Nem ez a világ, nem a GDP hajszolás, nem a minél nagyobb yacht, vagy évi 20 utazás.

A megbecsültség, a békesség, az otthon melege, a szeretet, a család, a valódi értékek ezerszer fontosabbak. És ehhez nem is kell mélyen kereszténynek lenni hiszen az ember alapból ha bevallja ha nem, vallásos lény már lényegét tekintve is. Mindig hisz, folyamatosan. Akik anyagi javakat halmoznak, meg tudást meg diplomákat meg karriert mind HISZNEK abban hogy ettől majd többek lesznek, hogy ez az út az üdvözüléshez a Földön és majd a mennyországban.

febr. 26. 15:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!