Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amelyik férfi nem szeret változtatni / tovább tanulni az hány nőnél kuka?

Figyelt kérdés
Tegyük fel van egy szakmája és érettségi. 10 éve egy helyen dolgozik hiányzás nélkül 300 körüli nettóért. De minden nő azt várnà hogy nappalin csinálja meg diplomát, tanuljon meg 2-3 nyelvet. Kockáztassa a lakhatását hogy még az alvás helyett is tanuljon vagy menjen másik mellék munkába. Közben nyilván a fő munkahelyén figyelmetlen lesz. Kirúgják , és mivel tiszta egyedül van segítség nélkül és csak egy bérelt lakásban van megtakarítás nélkül…. Még az is lehet hogy utcára kerül ez miatt. Tényleg kockáztasson azért hogy hátha előrébb jut a csöppet és akkor majd megfelel majd egy nőnek aki egy gyufat nem tenne keresztbe?
2024. febr. 20. 07:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/82 anonim ***** válasza:
79%
Noncs olyan h rajtengedély.
2024. febr. 20. 11:45
 32/82 anonim ***** válasza:
50%
2 diplomát, és 3 nyelvismeretet szereztem MUNKA MELLETT. Kifogásokat gyartasz csak! Nincs baj az életmódoddal, váljék egeszsegedre, de ne minőségi nőt akarj, mig igy elsz.
2024. febr. 20. 11:45
 33/82 anonim ***** válasza:
92%

#18: Inflációról hallottál már? És arról, hogy a legtöbb helyen a fizetésemelés nem éri el az infláció mértékét? A fizetésed reálértéke folyamatosan csökken, az árak meg csak emelkednek.

Nem az a baj, hogy sokan megelégednek azzal, amit elértek, hanem az, hogy sokan annyival elégszenek meg, amivel nem lehet boldogulni ilyen gazdasági helyzetben. Lehet, hogy neked nem tűnt fel, de a megélhetés nagyon drága lett az elmúlt években.

Az már egy másik kérdés, hogy az általános kényelem, amihez foggal-körömmel ragaszkodunk az fenntarthatatlan és már most tapasztaljuk a következményeit és kb. csak az segítene, ha az egész nyugati társadalom kubai életszínvonalon élne. Nagyon sokba kerül az emberiségnek az, hogy városi állatkertekben élünk.

2024. febr. 20. 11:48
 34/82 anonim ***** válasza:
94%
Nem, én arról beszélek lefordítva férfinyelvre: ha olyan nőt keresel, aki sok mindent mellett le is szop, akkor ha egészséges lelkületű ember vagy, olyat keresel, aki szeret szopni és örömmel teszi, nem olyat, aki a kapcsolat miatt leszop, de előtte forgatja a szemét, sóhajtozik, és úgy kezd neki, hogy "csak legyünk már túl rajta".
2024. febr. 20. 11:48
 35/82 anonim ***** válasza:
22%

28

Tehát, autód sincs...igy hogy aksrsz barátnőt? Vsgy majd ő fog fuvarozni. Kifogasok kifogás hátán!

2024. febr. 20. 11:51
 36/82 anonim ***** válasza:
93%

"majd megfelel majd egy nőnek aki egy gyufat nem tenne keresztbe?"

Élj úgy, ahogy neked jó. Csak magadnak kell megfelelned. A többi majd természetesen kialakul. Pihenésre szükséged van. Amihez értesz, amit szeretsz és szívesen csinálsz, az fog igazán jól menni, és elégedett leszel magaddal és az életeddel.

2024. febr. 20. 11:52
 37/82 anonim ***** válasza:
84%
Elképzelésem sincs, milyen ügyintézésre tudsz elbszni három napot, én 33 vagyok, de szerintem évente egyszer van maximum olyan alkalom, amire az ügyintézés szót kell használni, nem hetente, postán se voltam vagy 10 éve biztos. Bevásárlás gondolom kb egy órát vesz el max a három napból. Kifogáshegyeket látok csak, nem valódi problémákat.
2024. febr. 20. 11:59
 38/82 anonim ***** válasza:
77%
Egyébként meg ha ennyire megvisel a munkarended, hogy a napod 80%-a elmegy alvással, akkor váltani kell. Én is voltam ébren gyakran egész nap, nem kellett soha 10+ órákat aludnom utána, de eleve nem egészséges így dolgozni. 300 nettóért akármilyen munkát találsz, nem tudom, ezt a szart honnan kukáztad össze, de ennyi pénzért normális, H-P napi 8 órás állások tömkelege van meghirdetve.
2024. febr. 20. 12:04
 39/82 A kérdező kommentje:

38

Van olyan állás ötleted ahova nem kell diploma, nyelvvizsga, és szakirányú végzettség? H-p 6-14 ig beosztással ? És a jelenlegi 318 ezer ftomnál többet fizet ?

2024. febr. 20. 12:18
 40/82 anonim ***** válasza:
72%

Kérdező: és ebbe az életmódba mégis hogy férne bele egy párkapcsolat? Nincs szabadidőd, nem közlekedsz, nem jársz sehova a munkán és a kötelező teendőkön kívül.

Ez egy párkapcsolathoz, pláne alakuló fázisban édeskevés. Hogy akarsz egyáltalán randizni? Heti egyszer, az otthonodhoz közel, szigorúan ingyenes programokon?

2024. febr. 20. 12:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!